Çerkezköy halkını bu iftarda buluşturmak istiyoruz

Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu yıl 8. Geleneksel İftarı, 12 Haziran Pazartesi günü, Derneğin bulunduğu Aşık Yaşar Reyhani Parkı'nda verecek.

Çerkezköy 8.06.2017 19:23:00 0
Çerkezköy halkını bu iftarda buluşturmak istiyoruz

Konu ile ilgili açıklama yapan Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Deneği Başkanı Edip Nurettin Akın, “Bu yıl dernek olarak sekizincisini düzenleyeceğimiz geleneksel iftarımız Erzurumlu TRT ses sanatçıların katılımı ve komedyenlerin katılımıyla renkli olacak” dedi.

 

YOĞUN BİR KATILIM BEKLİYORUZ

 

Dernek Başkanı Edip Nurettin Akın; “12 Haziran Pazartesi günü düzenleyeceğimiz 8. İftar programımızda tüm Çerkezköy halkımızı, önceki iftarlarımızda olduğu gibi bu iftar programımızda ayni sofrada buluşturmak istiyoruz. Bu nedenle ilçemizdeki bürokratlarımızı, tüm kurum ve kuruluşların yöneticilerini, sivil toplum kuruluşlarımızı, siyasi parti temsilcilerini, sendika başkanları ve yönetimlerini, gazilerimizi, şehit ailelerimizi ve ilçemizdeki basın kuruluşlarımızı da davet ettik. Bu yıl ki iftarımıza, önceki yıllardaki gibi yoğun bir katılım bekliyoruz” dedi.

 

GECEYE İKİ ERZURUMLU SES SANATÇISI DAMGA VURACAK

 

Akın şöyle devam etti; “İftarımızın ardından, Kapalı Otopark üzerinde saat 21.30’da Belediyemizin Ramazan eğlenceleri kapsamında Erzurumlu TRT Ses sanatçısı Nurullah Akçayır, Çerkezköy halkımıza müzik ziyafeti çekecek. Akçayır’ın ardından gecenin sürprizi olarak da yine Erzurumlu komedyen Orhan Doğan sahne alacak. Bu nedenle tüm Çerkezköy halkımız iftarımıza ve konsere davetlidir” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10