Dolgu için inşaat molozu mu kullanılıyor?

12 Nisan tarihinde Barbaros Caddesi üzerindeki köprünün yıkım çalışmaları başlarken, yüklenici firma kendisine ait işleri yapıp Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne te

Çerkezköy 9.06.2017 19:47:00 0
Dolgu için inşaat molozu mu kullanılıyor?

ÇALIŞMALAR 12 NİSAN TARİHİNDE BAŞLADI

 

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nin en önemli sorunlarından biri olan, özellikle yaz aylarında çevreye yaydığı pis ve kötü kokulardan vatandaşın muzdarip olduğu Kavak Dere ıslah çalışmaları kapsamında Barbaros Caddesi üzerinde bulunan köprünü yıkımı, 12 Nisan tarihinde başlamıştı. Yapılacak olan çalışmalar kapsamında, araç yolunun yaklaşık 45 gün süreyle trafiğe kapalı kalacağı ifade edilmişti.

 

NEDEN VE KİM EMİR VERDİ?

 

Yüklenici firmanın kısa süre içerisinde kendisine ait işi tamamlayarak, 17 Mayıs tarihinde işi Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne teslim ettiği öğrenilirken, işin teslim edilmesine ve 45 günü geçmesine rağmen hala köprü açılmamış durumda. Diğer yandan, dolgu için malzeme olarak kırma taş ve mıcır kullanıldığı öğrenilirken, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin neden ve kimin emriyle dolgu için inşaat molozlarının kullanıldığı merak konusu oldu. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10