Kontrolden çıkan araç engelliye çarptı

Çerkezköy Namık Kemal Bulvarı Serkan Müjgan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi önünde, kontrolden çıkan bir araç, yol kenarından tekerlekli akülü aracı ile seyir halinde ilerleyen engelli bir vatanda?

Çerkezköy 14.06.2017 13:18:00 0
Kontrolden çıkan araç engelliye çarptı

KONTROLDEN ÇIKTI

 

Çerkezköy Namık Kemal Bulvarı’nda dün, saat 12.30 sularında meydana gelen trafik kazasında, bir kişi yaralandı. Namık Kemal Bulvarı’ndan BSH kavşağına doğru seyir halinde ilerleyen Murat Bayram idaresindeki 25 AN 090 plakalı araç, Serkan Müjgan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nin bulunduğu kavşakta başka bir aracın sıkıştırması sonucu, kontrolden çıkarak yol kenarından akülü aracı ile seyir halinde olan engelli Furkan Kuzuoğlu’na çarptı.

 

HASTANEYE KALDIRILDI

 

Kazada akülü araçtan düşerek hafif şekilde yaralanan Furkan Kuzuoğlu’na ilk müdahale olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından yapıldı. Serkan-Müjgan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde çalıştığı öğrenilen Kuzuoğlu olay yerine gelen 112 ambulansı ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavşak üzerinde başka bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak kazaya karıştığını iddia eden araç sürücüsü Murat Bayram, ekipler tarafından ifadesi alınmak üzere Gazi Polis Merkezi’ne götürüldü.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10