Türk Metal Çocuk Kurultayı'na Çerkezköy'den 32 çocuk gitti

Türk - İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Türk Metal Sendikasının Eğitim Programı kapsamında eğitimlerin aksatılmadan devam ettiğini ve T

Çerkezköy 14.06.2017 17:55:00 0
Türk Metal Çocuk Kurultayı

1 HAFTA BOYUNCA GÜNDE 2 SAAT DERS GÖRECEKLER

 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, ‘’Ankara’da Beş yıldızlı Büyük Anadolu Otel’de yapılacak olan, 17. Metal Çocuk Kurultayı’na sendika üyelerimizin Metal Çocuk Kulübü üyesi çocuklarını bu kurultaya önceki gün gönderdik. Bir hafta boyunca günde iki saat olmak üzere İngilizce, Fen bilimleri ve matematik dersleri görecek çocuklarımız, eğitimlerin dışında dinlenip, eğlenecek ve sosyal aktivitelere katılacaklar. Eğitim sonunda topluca Anıtkabir’i de ziyaret edecek olan çocuklarımız ardından ilçemize dönecek’’ dedi.

 

PROGRAM DAHİLİNDE BİR DİZİ AKTİVİTEYE KATILACAKLAR

 

Koçak şöyle devam etti; “17. Metal Çocuk Kurultayı’na katılan çocuklarımız, program dahilinde futbol, basketbol, yetenek yarışması, survivor yarışması, tiyatro gösterisi, sinema gösterimi, balon şov, ilüzyon gösterisi, satranç turnuvası gibi etkinliklerle de doyasıya eğlenecek. Bununla birlikte, düzenlenecek olan denge oyunundan top çıkarma, kafada bardak taşıma, su savaşı, aslan kaplan, Sıcak soğuk… gibi yarışmalara katılacaklar ve dereceye girenlere ödüller verilecek” dedi. Başkan Koçak her yıl düzenlenen eğitim kurultaylarında sosyal etkinlikler düzenlenerek, çocuklara eğitimin yanı sıra iyi bir tatil imkanı da sunduklarını belirtti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10