Mahalle iftarlarında dördüncü durak Yanıkağıl Mahallesi

Kapaklı Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ve ilçe bütününe yaydığı iftar yemeklerinde dördüncü durak Yanıkağıl mahallesi oldu. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftarda Belediye

Kapaklı 15.06.2017 18:51:00 0
Mahalle iftarlarında dördüncü durak Yanıkağıl Mahallesi

‘’BİZ SİZLERLE BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ’’

 

Duaların okunması ile başlayan iftar yemeğine katılan mahalle sakinleri, ezanın okunması ile iftarlarını açtılar. Yemek duasının okunmasının ardından konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; “Bu mübarek Ramazan ayında kurmuş olduğumuz iftar sofralarımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Biz sizlerle birlikte büyük bir aileyiz. Allah bizleri sizlerden ayırmasın. Hayat akıp geçiyor ve Seneler çabuk geçiyor. Allah sağlık verdiği müddetçe iftarlarımızı birlikte yapmaya rabbim bize nasip etsin. Tabi geçen yıl aramızda olup da bu yıl aramızda olamayan hemşerilerimizde vardır. Allah onlara da rahmet eylesin, mekanları cennet olsun” dedi.

 

‘’ALLAH BU BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN’’

 

Başkan Mandalı konuşmasının devamında;“Kapaklımız da et ile tırnak gibi olmuş tüm mahallelerimizde kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamanın mutluluğunu ve huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Allah bu beraberliğimizi bozmasın, hep birlikte, çoluğumuzla çocuğumuzla, sevdiklerimiz ile yaşamayı nasip etsin. İftar programlarımız ve Ramazan etkinliklerimiz 20 Haziran Salı günü Recep güven parkımız, 21 Haziran Çarşamba Kadir gecesi  Pınarça mahallemiz ve 22 Haziran Cuma günü de Karaağaç mahallemiz ile vatandaşlarımız ile birlikte olmaya devam edeceğiz'' dedi.

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ın konuşmasının ardından mahalle sakinlerini iftar programında buluşturduğu için Başkan Mandalı'ya teşekkürlerini ilettiler. İftar programı sahnelenen Ramazan eğlenceleri ile mahalle sakinleri ne keyifli bir akşam geçirdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10