'ÇTSO üyesi olmak bir ayrıcalıktır'

ÇTSO tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan iftarının bu yıl, ilk iftarı Lidya Wedding Garden'da düzenlendi.

Çerkezköy 15.06.2017 18:59:00 0

Katılımın yoğun olduğu, semazen gösterili iftar programında konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Sizden aldığımız bu güç ile iki temel hedefe odaklandık. Birincisi, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını beş yıldızlı bir dünya markası yapmak, ikincisi ise Odamıza kayıtlı bütün üyelerimizi dünyaya açmak, dünya çapında firmalarla buluşturmak ve tanıştırmak. Şunu gönül rahatlığıyla söylüyoruz ki artık ‘Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi’ olmak bir ayrıcalıktır” dedi.

 

DAVETLİLERİ TEK TEK KAPIDA KARŞILADILAR

 

ÇTSO üyelerine yönelik bu yıl ki ilk iftarını Lidya Wedding Garden’da düzenlendi. İftar programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kanar, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, siyasiler ile çok sayıda üye katıldı. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyeleri davetlileri tek tek giriş kapısında karşıladı.

 

GELENEK OLARAK DEVAM EDECEK

 

İlçe Müftüsü İsa Aktaş’ın akşam ezanını okumasının ardından oruçlar açılırken, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tanıtım filminin gösterilmesi sonrasında, ilahi dinletisi ve semazen gösterisi eşliğinde yemek yenildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve paylaşmanın yaşandığı bu rahmet ve bereket ayında sizleri en kalbi duygularla, saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Geçen sene de üç ayrı ilçemizde ‘üyelerimize özel’ iftar vermek nasip olmuştu. İnşallah bundan sonra bu programlar, bir gelenek olarak böyle devam edecek. Çünkü geleneğimiz, göreneğimiz bizi bize bağlayan temel değerlerdir” dedi.

 

ÖNEMLİ GİRİŞİMLERDE BULUNDUK

 

Yönetim olarak çok çalışacaklarını ifade eden Kozuva, “Her gün daha ileride olmayı hedefleyeceğiz. Ama birbirimizi hiç unutmadan, birbirimizi yok saymadan, kendimizi diğerinden ayırt etmeden. Siz değerli üyelerimizin teveccühüyle, göreve geldiğimiz ilk günden beri attığımız her adımda sizi yanımızda görmek istedik. Her adımımızda da çok şükür sizi hep yanı başımızda gördük. Desteğinizi bizden hiçbir zaman esirgemediniz, Allah sizlerden razı olsun. Ve sizden aldığımız bu güç ile iki temel hedefe odaklandık. Birincisi: Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını beş yıldızlı bir dünya markası yapmak. İkincisi ise Odamıza kayıtlı bütün üyelerimizi dünyaya açmak, dünya çapında firmalarla buluşturmak ve tanıştırmak. Bu iki gaye için gerçekten çok samimi çaba harcadık ve çok önemli girişimlerde bulunduk” diye konuştu.

 

ÇTSO ÜYESİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR

 

Çerkezköy Ticaret Odasının, bugün geldiği noktayı görenler “nerden nereye” diyorlar diyerek konuşmasını sürdüren Süleyman Kozuva, “Gittikleri her yerde Çerkezköy TSO’nun bir üyesi olarak itibar görüyorlar. Sadece Trakya’da değil, Türkiye’de değil, Balkanlarda, Avrupa’da, Afrika’da. Dünyanın dört bir yanında tanınan bilinen, ortaklıkları bulunan beş yıldızlı bir Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyesi İş bağlantıları kuruyor, dünya ekonomisinde rol almaya çalışıyorlar. Şunu gönül rahatlığıyla söylüyoruz ki artık ‘Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi’ olmak bir ayrıcalıktır. Artık Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası kurumsallaşmasını tamamlamış bir oda olarak üyelerine dünya standardında oda hizmeti sunmaktadır. Bu mübarek günlerde ibadetlerimizin makbul, dualarımızın kabul olmasını niyaz ediyorum” dedi.

 

KURULUŞU 20-25 YILI DOLDURAN ÜYELERE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın konuşmasını tamamlamasının ardından kuruluşu 20-25 yılı dolduran üyelere plaket takdim edilerek yemek programı sona erdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10