ÇTSO üyelerini Saray'da ağırladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ÇTSO), Saray'da verdiği iftar yemeğinde, odanın yönetim ve meclis üyeleri ve odanın üyeleri bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen iftarda 25 yıl ve üzeri fa

Çerkezköy 16.06.2017 19:18:00 0
ÇTSO üyelerini Saray

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, bu sene de üyelerinin bulunduğu Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da iftar programı düzenlemesini sürdürüyor. İlk iftarını Kapaklı’daki üyeleri için düzenleyen Oda, önceki akşam da Saray’daki üyelerine iftar verdi. Saray’daki Saray restoranda verilen iftar programına, Saray Kaymakamı Alp Arslan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray Garnizon Komitanı İs. Alb. Mehmet Zeki Eren, Saray Jandarma Komutanı Üsteğmen Ahmet Bulut, Saray Emniyet Müdürü Ekrem Çiçek, Saray İlçe Müftüsü Nurettin Öztürk ve Saraylı üyeler ve misafirler katıldı. Saray’da bulunan dört yüz üyenin davet edildiği iftara gelen protokol ve davetlileri Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Saray İlçe Müftüsü Nurettin Öztürk’ün akşam ezanını okumasının ve dua etmesinin ardından oruçlar açıldı. İftar süresince ekranda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının tanıtım filmi gösterimde oldu ve ilahi dinletisi sunuldu.

 

“DAHA İLERİDE OLMAYI HEDEFLİYORUZ”

 

Okunan ezanın ardından oruçlar açıldı ve daha sonra dualar okundu. Yemeğin ardından ise konuşmalara geçildi. Kurulan dev ekranda da ÇTSO'nun kuruluşundan bu yana olan süreci anlatan tanıtım filmi izlettirildi. Programda açılış konuşması gerçekleştiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “ Geçen sene de üç ayrı ilçemizde “üyelerimize özel” iftar vermek nasip olmuştu. İnşallah bu programlar bir gelenek olarak böyle devam edecek. Çünkü geleneğimiz, göreneğimiz bizi bize bağlayan temel değerlerdir. Evet ilçemiz Saray için de ve ülkemiz içinde çok çalışacağız. Her gün daha ileride olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

“ÇTSO ÜYESİ OLMAK AYRICALIKTIR”

 

Kozuva “  Siz değerli üyelerimizin teveccühüyle göreve geldiğimiz ilk günden beri, attığımız her adımda size hep yanımızda görmek istedik.  Çok şükür her adımımızda da, sizi hep yanı başımızda gördük. Desteğinizi bizden hiçbir zaman esirgemediniz. Allah sizlerden razı olsun.  Ve sizden aldığımız bu güç ile iki temel hedefe odaklandık.  Birincisi: Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını beş yıldızlı bir dünya markası yapmak, ikincisi ise odamıza kayıtlı bütün üyelerimizi dünyaya açmak, dünya çapında firmalarla buluşturmak ve tanıştırmaktır. Bu iki gaye için gerçekten çok samimi çaba harcadık. Çok önemli girişimlerde bulunduk.  Dünyanın dört bir yanında tanınan bilinen, ortaklıkları bulunan beş yıldızlı bir Ticaret ve Sanayi Odasının üyesi olarak İş bağlantıları kuruyor, dünya ekonomisinde rol almaya çalışıyorlar. 2018’de de inşallah bütün işlemlerinizi online yapacak hale geliriz. Şunu gönül rahatlığıyla söylüyoruz ki, Artık “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi” olmak bir ayrıcalıktır.

 

Artık Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası kurumsallaşmasını tamamlamış bir oda olarak, üyelerine dünya standardında bir oda hizmeti sunmaktır” diye konuştu.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

Başkan Süleyman Kozuva’nın konuşmasının ardından Saray ilçesinde 25 yıl ve üzeri faaliyet gösteren firmalara Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi yönetimi tarafından ödül verildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10