Artık kaçış yok!

Aşırı ses ve abartı egzoz yüzünden vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanan motosiklet sürücüleri hemen hemen her gün cadde ve sokakları yarış pistine çevirmeye devam ederken, polis ekipleri de denet

Çerkezköy 16.06.2017 19:21:00 0
Artık kaçış yok!

VATANDAŞLAR KADAR POLİS EKİPLERİNİ DE ÇİLEDEN ÇIKARTIYORLAR

 

Çevreye yaydıkları gürültü kirliliği ile Çerkezköy halkı kadar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini de adeta canından bezdiren motosiklet sürücüleri, onca denetim ve uygulamalara rağmen kaçarken bu sefer KİPA AVM bahçesinde yakayı ele verdiler. Önceki akşam 5 motosiklet sürücüsü, Alışveriş Merkezi bahçesinde yaptıkları gürültü kirliliği ile vatandaşları çileden çıkarttılar.

 

KAÇMAYA ÇALIŞTILAR

 

Durumun 155 Polis imdat hattına bildirilmesinin ardından harekete geçen polis ekipleri, KİPA Alışveriş merkezi otoparkı giriş ve çıkışlarını tutarak motosikletli grubu çembere aldı. Motosiklet sürücüleri çembere alınmalarına rağmen kaçmaya çalışsalar da bu isteklerinde başarılı olamadılar. Yaklaşık 10 kişilik gruba polis ekipleri tarafından yapılan GBT sorgusunda sürücülerin yaşlarının 16-22 arasında değiştiği öğrenildi.

 

4 MOTOSİKLET BAĞLANDI

 

5 motosikletten 4’ü, eksik evrakları bulunmasından dolayı bağlanarak çekici yardımıyla yediemine çekilirken, diğer motosiklet ise evraklarının tam olması sebebiyle sahibine teslim edildi. 4 motosikletin bağlanmasının ardından ehliyeti olmayan ve kask takmayan motosiklet sürücülerine de idari para cezası kesildi. Diğer yandan çevreye rahatsızlık veren motosiklet sürücülerine yönelik denetim ve uygulamaların aralıksız olarak devam edeceği ifade edildi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10