Karadeniz Sevenler iftarda buluştu

Karadeniz Sevenler Derneği üyeleri ve konukları, önceki akşam Happy Hours kafede düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Özel konukların katıldığı iftar sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Tane

Çerkezköy 18.06.2017 18:22:00 0
Karadeniz Sevenler iftarda buluştu

İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

 

Karadeniz Sevenler Derneği faaliyetlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçıların katılımı ile düzenledikleri konserde Çerkezköylülere eğlence dolu bir gün sunan dernek, önceki akşam düzenlenen iftarda üyeleri ve konukları bir araya getirdi.

 

DAVETTE ÖZEL KONUKLAR YER ALDI

 

Düzenlenen iftar yemeğine katılanlar arasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Sanatçı Özlem Devran, tanınmış menajer Gamze Bekdemir, NeOldu Medya şirketi Reklam Müdürü Özgür Aydın, AK Parti Çerkezköy eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve yüzlerce konuk yer aldı.

 

BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLIYORUZ

 

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Karadeniz Sevenler Derneği Başkanı Taner Diş, "Derneğimiz her geçen gün büyüyerek adım adım üyelerine ve yardıma muhtaç kişilere yardım elini uzatacak bir dernek hacmine ulaşıyor. Faaliyetlerimizle üyelerimizi bir araya getirerek sosyal anlamda bütünlüğü sağlıyoruz ve faaliyetlerimize devam edeceğiz. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10