Çerkezköy Belediyesi özel insanları unutmadı

Çerkezköy Belediyesi her akşam farklı noktalara kurduğu iftar sofraları ile Çerkezköylüleri buluşturmaya devam ediyor.

Çerkezköy 18.06.2017 18:29:00 0
Çerkezköy Belediyesi özel insanları unutmadı

Önceki akşam da Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi bahçesinde, Çerkezköylü engelli vatandaşlar ile ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi. Programa katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Başkan Yardımcısı Enver Bayram ve Gazi Osmanpaşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur, TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve Dernek yönetimi tarafından karşılandı.

 

ÖZEL İNSANLARA ÖZEL İFTAR

 

Çerkezköy Belediyesi bu yıl Ramazan ayında, önceki yıllara göre çok daha farklı noktalarda iftar sofraları kurarak ilçe insanını, bu sofralarda buluşturuyor. Önceki gün de Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi bahçesinde Engelli vatandaşlar ve aileleri için iftar programı düzenlendi. İftara yaklaşık 250 özel insan, ailesiyle birlikte katıldı. Başkan Akay iftara Belediye Başkan yardımcısı Enver Bayram ile birlikte birlikte katıldı. Başkan Akay özel insanlara iftarda yemek servisi yaptı.

 

BAŞKAN AKAY ENGELLİ VATANDAŞLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesinde, Çerkezköy Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına katılan Belediye Başkanı Vahap Akay, engelli vatandaşlarla ve aileleriyle yakından ilgilendi ve sıkıntılarını dinledi ve belediye olarak da imkanlar doğrultusunda çözüme kavuşturulmaya çalışıldığını söyledi ve har zamanda engelli vatandaşların yanında olduğunu belirtti. Engelli vatandaşlar ve aileleri Başkan Akay’a büyük ilgi gösterdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10