ÇTSO üyeleri iftarda buluştu

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, ramazan ayı iftar programları kapsamında üçüncü iftar programını Çerkezköy ilçesindeki üyelerine yönelik düzenledi.

Çerkezköy 18.06.2017 18:31:00 0
ÇTSO üyeleri iftarda buluştu

İlçede 25 yıl ve üzeri faaliyet gösteren firmalara iftar yemeği sonunda ödül verilirken, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, "Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olmak bir ayrıcalıktır. Artık Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası kurumsallaşmasını tamamlamış bir oda olarak üyelerine dünya standardında bir oda hizmeti sunmaktadır" dedi.

 

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hale gelen ramazan ayı iftarlarının bu yılki üçüncü programı Yalı Restaurant’ta  düzenlendi. Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu ve meclis üyelerinin katıldığı programa üyelerde yoğun katılım gösterirken, iftar yemeğine davetliler arasında Vali Mehmet Ceylan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, şube müdür yardımcıları, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, sanayici Ömer Kılınç ve yüzlerce esnaf ile iş adamı yer aldı.  

 

İFTAR PROGRAMLARI GELENEKSELLEŞİYOR  

 

İftar programında Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Geçen sene de üç ayrı ilçemizde üyelerimize özel iftar vermek nasip olmuştu. İnşallah bu programlar bir gelenek olarak böyle devam edecek. Çünkü geleneğimiz, göreneğimiz bizi bize bağlayan temel değerlerdir. İlçemiz Çerkezköy için de, ülkemiz için de elbette çok çalışacağız. Her gün daha ileride olmayı hedefleyeceğiz. Ama değerlerimizi ve birbirimizi unutmadan kendimizi diğerinden ayırt etmeden” diye konuştu. 

 

ÇTSO ÜYESİ OLMAK AYRICALIKTIR

 

Başkan Kozuva, sözlerini, "Siz değerli üyelerimizin teveccühüyle göreve geldiğimiz ilk günden beri attığımız her adımda sizi hep yanımızda görmek istedik. Çok şükür her adımımızda da sizi hep yanı başımızda gördük. Desteğinizi bizden hiçbir zaman esirgemediniz. Allah sizlerden razı olsun. Sizden aldığımız bu güç ile iki temel hedefe odaklandık. Birincisi, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını beş yıldızlı bir dünya markası yapmak, ikincisi, odamıza kayıtlı bütün üyelerimizi dünyaya açmak, dünya çapında firmalarla buluşturmak ve tanıştırmak. Bu iki gaye için gerçekten çok samimi çaba harcadık. Çok önemli girişimlerde bulunduk. Dünyanın dört bir yanında tanınan bilinen, ortaklıkları bulunan beş yıldızlı bir Ticaret ve Sanayi Odasının üyesi olarak saygıyla karşılanıyorlar. İş bağlantıları kuruyor, dünya ekonomisinde rol almaya çalışıyorlar. Şimdi artık sicil kayıt işlemlerinizi de hiç vakit harcamadan internetten online olarak yapabileceksiniz. Bu konuda bilgi internet sitemizde mevcuttur. 2018’de de inşallah bütün işlemlerinizi online yapacak hale geliriz. Artık Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olmak bir ayrıcalıktır. Artık Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası kurumsallaşmasını tamamlamış bir oda olarak üyelerine dünya standardında bir oda hizmeti sunmaktadır” diyerek sürdürdü.  

 

ÖDÜL VERİLDİ

 

Kozuva’nın konuşmasının ardından ilçede 25 yıl ve üzeri faaliyet gösteren firmalara Çerkezköy TSO yönetimi tarafından ödül verildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10