Asbaş Nakliyat geleneği bozmadı

17 yıldan beri nakliye ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Asbaş Nakliyat tarafından çalışanlarına ve misafirlerine yönelik iftar yemeği düzenledi. Geleneksel hale getirilen ve bu yılda Lidya Wedding Garden?

Çerkezköy 18.06.2017 18:33:00 0
Asbaş Nakliyat geleneği bozmadı

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Asbaş Nakliyat tarafından her Ramazan ayında geleneksel hale getirilen iftar yemeği, bu yılda Lidya Wedding Garden’da düzenlendi. Düzenlenen yemeğe Asbaş Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Asbaş, Şirket Genel Müdürü Emre Asbaş, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, Şirket Müdürü Erman Asbaş, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Başkomiser Şakir Oda, Asbaş nakliyat Muhasebe ve Sevkiyat Sorumlusu Hüseyin Çetintaş ile Asbaş Nakliyat çalışanları ile davetliler katıldı.

 

DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADILAR

 

Asbaş Nakliyat Şirket Genel Müdürü Emre Asbaş, Şirket Müdürü Erman Asbaş ile Muhasebe ve Sevkiyat Sorumlusu Hüseyin Çetintaş davetliler tek tek kapıda karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendiler. İftar yemeğine katılanlar semazenler eşliğinde yemeklerini yerken, yemek sonunda kısa bir konuşma gerçekleştiren Emre Asbaş, davete icabet eden herkese teşekkür ederek, davetlilerin yaklaşan Kadir gecesi ile Ramazan bayramlarını kutladı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10