'Komik'i Şehir' tam not aldı

Çerkezköy Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Çerkezköy'e gelen Abdullah Şahin Nokta tiyatrosu 'Komik-i Şehir "adlı oyunu Kapalı Otopark üzerinde sahneledi.

Çerkezköy 18.06.2017 18:34:00 0

İZLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından “Ramazan Birlikte Güzel” sloganı ile Ramazan Ayı dolayısıyla Kapalı Otopark Alanı üzerinde düzenlenen “Ramazan Eğlenceleri” programı, birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor. Önceki akşam Saat 22.00’de başlayan ve ücretsiz gerçekleştirilen 'Komik-i Şehir' oyunu Abdullah Şahin yazıp yönetti. Oyunda ayrıca ünlü tiyatro oyuncuları; Abdullah Şahin, Suna Yıldızoğlu, Ortans Kıvanç, Ceren Bayır, Aylin Altunkaya rol aldılar.  

 

UNUTULMAZ BİR AKŞAM YAŞADILAR

 

Usta oyuncu Abdullah Şahin'in kurucusu ve sahibi olduğu Nokta Tiyatrosu'nun sahneye koyduğu Komik-i Şehir adlı oyun, izleyenleri kimi zaman güldürdü kimi zaman hüzünlendirdi. Kapalı Otopark üstünde sahnelenen ve izleyicilerin beğenisini toplayan oyunda; Geleneksel Türk Tiyatrosunun son temsilcisi İsmail Hakkı Dümbüllü'nün hayatı ve tiyatroya olan tutkusu anlatıldı. Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen tek perdelik müzikal oyun, gerek dansları gerekse kanto şarkılarıyla seyircilere unutulmaz bir tiyatro akşamı yaşattı. 

 

SAYAR RENK KATTI

 

Çerkezköy Belediyesi personellerinden Osman Sayar’da her etkinlikte olduğu gibi sahneye çıkarak espirileriyle geceye renk kattı. Tiyatro oyuncuları Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilen LYS sınavı öncesi sabah erkenden kalkacak olan öğrenciler için programı erken bitirirken, sınava girecek olan öğrencilere de başarılar dilediler. Çerkezköylü tiyatro severlerden tam not alan oyunun sonunda sahneye çıkan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay usta tiyatrocuları tek tek tebrik etti.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10