Çerkezköy Doğanspor'un yeni Başkanı Sabri Asbaş oldu

Çerkezköy Doğanspor Kulübü'nün geçen hafta ertelenen 4. Olağan Kongresi önceki gün, Çerkezköy Kent Konseyi Konferans Salonu'nda yapıldı.

19.06.2017 19:42:00 0
Çerkezköy Doğanspor

Yapılan kongrede Çerkezköy Doğanspor’u yıllar sonra yeniden faaliyete geçirerek, 4 yıldır başkanlık görevini sürdüren Kazım Asbaş, 4 yıldır çok yorulduğunu ve bu nedenle başkanlık görevini üstlenemeyeceğini, ancak görev alacaklara her konuda yardımcı olacağını söyledi. Yapılan seçimde Kazım Asbaş’ın başkanlığı döneminde kulübün ikinci başkanı olan ağabeyi Sabri Asbaş, başka aday çıkmayınca aday olduğunu söyledi ve yapılan seçim sonunda başkanlığa seçildi.

 

KONGRE DİVAN BAŞKANLIĞINI MEHMET DURMUŞ YAPTI

 

Çerkezköy Doğanspor’un, Çerkezköy Kent Konseyi Konferans Salonu’nda yapılan 4. Olağan kongresinde Kongre Divan Başkanlığına Kulüp üyesi Mehmet Durmuş, Divan katip üyeliklerine Melih Gedikoğlu ve Cemil Ergin getirildi. Divanın seçilmesinin ardından Saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Faaliyet raporu, denetim raporu, gelir gider raporu ve tahmini bütçe’yi, kulüp muhasip  üyesi Nevzat Kumru okudu. Tek tek oylamaya sunulan raporlar, oy birliğiyle kabul edildi. Tahmini Bütçe 350 bin TL olarak karara bağlandı.

 

KAZIM ASBAŞ: ADAY OLMAYACAĞIM

 

4 yıldır başkanlık görevini özverili şekilde sürdürdüğünü belirten ve aday olmayacağını belirten Kazım Asbaş, seçimlere geçilmeden önce yaptığı konuşmada, “Sevgili Doğansporlular daha önce de belirttiğim gibi, inanın 4 yıldır çok yoruldum ve biraz istirahate ihtiyacım var. Bu nedenle bu kongrede aday olmayacağım. Ancak, her zaman yeni yönetime seçilecek arkadaşlarımın yanında olacağım. Bayrağı devralacak olan arkadaşlarımızın da başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum. Bu efsane kulüp yeni yönetimde yer alacak arkadaşlarımızla da şaha kalkacak ve istenilen başarıyı yakalacaktır. Bugüne kadar şansıma ve yönetimime güvenerek beni göreve getirmenizden dolayı da tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

‘’ÇOK ZOR ŞARTLARDADAN BU GÜNLERE GELİNDİ’’

 

Çerkezköy Doğanspor Kulübünün onur üyesi, Çerkezköy’ün Tek Milli Futbolcusu ve Teknik Direktör Oğuz Güven de söz alarak şunları söyledi, “ Öncelikle kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Çerkezköy Doğanspor Kulübü çok zor şartlardan geçerek, bugünlere gelen bir kulüptür. İnanın yıllar önce beş on kuruşun dahi hesabını yapıyorduk. Herkes elini taşın altına koydu. Centilmenlikten kesinlikle ödün verilmedi. Çerkezköy Doğanspor, bu ilçenin bir sevdası olan spor kulübüdür. Bu nedenle artık trübünleri doldurmanın zamanı geldi. Yönetime seçilecek arkadaşlarımız bu konuda da gereğini yapmaları halinde bu kulüp kısa zamanda daha üst liglerde yar alacağına inancım tamdır. Seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

 

YENİ YÖNETİMDE ŞU İSİMLER YER ALDI

 

Kongrede seçimlere tek aday ve tek liste ile gidildi. 42 üyenin katıldığı kongrede Çerkezköy Doğanspor Kulubü Başkanlığı’nı Kazım Asbaş’ın kardeşi Sabri Asbaş aldı. Sabri Asbaş başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu listesi ise şu şekilde açıklandı. Nevzat Kumru, İsmail Aran, Hayrettin Turlin, Mehmet Hızlı, Aktaş Güler, Şenol Tecmen, Bahadır Atasever, Erhan Ahmet Oçlu, Muzaffer Başkaya, Şaban Çelen, Murat Akay, Cihan Alözkan, Necdet şahin ve İsmail İnan. Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine ise şu isimler seçildi. Mustafa Akadı, Orçun Yaman ve Fevzi Kuru. Amatör Spor Kulüpleri Federasyon delegelikleri Asil üyeliklerine ise Sabri Asbaş, Melih Gedikoğlu ve Murat Akay seçildi.

 

BAŞARILI OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

 

Yapılan seçimler sonunda teşekkür konuşması yapan Sabri Asbaş, “Bugün gerçekleştirdiğimiz bu kongrede bizleri göreve getirdiğiniz için tüm üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Yönetim Kurulu olarak bu yıl da başarılı olmak ve başarıyı yakalamak için özverili bir şekilde birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Yönetime seçilen tüm arkadaşlarım üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getireceklerine de inanıyorum. Az Önce Oğuz Ağabeyimin de belirttiği gibi bu kulüp çok zor şartlar altında kurulan bir kulüp ve burada birçok arkadaşımızın emeği var. Böyle zor şartlarda kurulan ve yıllar sonra bölgemizde büyük bir başarıya imza atan tek kulüptür. Bu nedenle Doğanspor’a tüm Çerkezköy halkımızın da katkı ve desteklerini bekliyoruz. Başarılı olmak için inançlıyız ve kararlı şekilde çalışmamızı yapacağız. Bugün bizleri göreve getirdiğiniz için tekrar tüm üyelerimize teşekkür ediyor güveninize layık olmaya çalışacağımızı bilmenizi istiyor saygılar sunuyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10