Kapaklı'da park çalışmalarına hız verildi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ilçe merkezinde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kapaklı 19.06.2017 19:45:00 0
Kapaklı

“CADDELERDE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRDÜRÜYORUZ”

 

Yaşardoğu Caddesinde kaldırımları yenilediklerini kaydeden Başkan Mandalı, “ İlçe merkezinde yaz aylarının başlaması ile birlikte kaldırım yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz Yıldız ve Yaşardoğu Caddesindeki çalışmaları sürdürüyorlar. Belirlediğimiz program çerçevesinde de diğer caddelerimizde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte caddelerimizi tekrar asfaltlayacağız. Gösterdikleri sabır ve anlayışlarından dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

“YAĞMUR SUYU HATTI ÇEKİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

 

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Karlı Mahallesinde yağmur suyu hattı çekim çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Mandalı, “ Yaptığımız bu çalışmalarla ilçemizin çehresini değiştirmeyi ve daha cazip bir kent olmasını sağlıyoruz. Altyapısı eksik olan mahallerimizde kısa sürede büyük yatırımlara imza atarak problemlerini giderdik. Cadde-kavşak çalışmalarından, asfalt seriminden yağmur suyu hattına, bordür tretuar çalışmalarına kadar altyapıda çalışmalar aralıksız sürüyor ” dedi.

 

“PARKLARI VATANDAŞLARIMIZA AÇIYORUZ”

 

Mandalı, “ Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Atatürk Mahallesi Ozan Sokak ile Aşıklar Sokak arasında kalan Kurtuluş deresi üzerinde park alanına çocuk oyun grubu, fitness ve spor aletleri, teleferik ve basketbol potası montaj çalışmalarına başladı. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda kent genelindeki parklara büfelerin de montajına başlandı. Kapaklı Belediyesi olarak parklarımızı vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz. Artık vatandaşlarımız çaylarını ve kahvelerini parklarda içerek sosyal vakitlerini değerlendirebileceği alanlar yaratılıyor. Ayrıca yapılan parklarımızda vatandaşlarımızın ihtiyaçları için tuvalette kazandırdık ” diye konuştu.

 

“YENİDEN HAYAT BULDU”

 

Ekiplerin Yanıkağıl Mahallesinde çocukların rahatça oyun oynayabilmeleri için parkın etrafını güvenlik çitleri ile çevirdiğini kaydeden Mandalı, “ Uzun yıllardır atıl durumda olan Yanıkağıl Mahallesinde atıl durumdaki park Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün çalışmaları ile yeniden hayat buldu.  Ekipler parkın genel güvenliği için çevre çiti koruma çalışmalarını tamamladı. Çocuk oyun grupları ve spor aletleri de konuluyor. Ekipler çevre düzenleme çim ekimi ve peyzaj çalışmaları tamamladıktan sonra parkımız modern bir görünüme kavuşacak” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10