Kafkaslar İftarda bir araya geldi

Çerkezköy Kuzey Kafkas  Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını dün akşam Yemek Dünyası'nda gerçekleştirdi. Yaklaşık 300 ki

Çerkezköy 19.06.2017 19:47:00 0
Kafkaslar İftarda bir araya geldi

BAŞKAN YARDIMCILARI ÖZGÖR VE BAYRAM’DA KATILDI

 

Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Yemek Dünyasında düzenlediği geleneksel iftara Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Enver Bayram, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği Başkanı Dursun Yıldız, Saadet Partisi’ 2014 yerel seçilmede Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Kaya olmak üzere Çorlu, Kapaklı ve Tekirdağ’dan gelen çok sayıda davetli katıldı.

 

ATAÇAY KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Dernek Başkanı Emrullah Ataçay, İftarda yaptığı konuşmada özetle; “Derneğimizin geleneksel iftarında bu akşam bizleri kırmayıp gelen ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran, başta Belediye Başkan Yardımcılarımız olmak üzere herkese tek tek teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun. Bu yıl daha geniş bir katılımla bu iftarımızı düzenledik. Belediye Başkanımız Vahap Akay da katılacaklardı. Ancak son anda önemli bir işi çıktığını belirttiler ve bu nedenle katılamayacağını bildirdiler. Ancak, sizlere selam söylemeyi de ihmal etmediler. Vahap başkanımızın hepinize çok çok selamı var’’ diye konuştu. Ataçay ayrıca, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle katılımcıların bayramını kutladı. 

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10