Miniklerin yılsonu gösterisi büyüledi

Kapaklı'da bulunan Özel Ozan Gökcey Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencileri önceki gün düzenlenen yılsonu etkinliğinde velilerin karşısına çıktı.

Kapaklı 20.06.2017 19:20:00 0
Miniklerin yılsonu gösterisi büyüledi

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

 

Kapaklı’da faaliyet gösteren Ozan Gökcey Kreşi ve Gündüz Bakımevi 2016-2017 eğitim-öğretim dönemini yıl sonu etkinlikleri ile tamamladı. Önceki gün Halk Eğitim Merkezinde düzenlenin yıl sonu etkinliğine yoğun bir katılım gerçekleştirilirken, program Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşu ve akabinde de istiklal marşının okunması ile başladı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Keyifli bir eğitim ve öğretim yılını geride bıraktıklarını kaydeden Özel Ozan Gökcey Kreşi ve Gündüz Bakımevi kurucu müdürü Aynur Tuğran “ Güzel ve verimli bir yılı geride bıraktık. Hedefimiz yavrularımızın bireysel farklılıklarını benimseyerek çağdaş yaşamın getirdiği bilgi ve becerilerle donatarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği aydınlık yoldan beraberce yürümekti.

 

Kuşkusuz en büyük pay sevgili Ozan Gökcey personeline aittir. Sizin huzurunuzda bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum.  Şuan perdenin arkasında gözleri ışıl ışıl, sevgi dolu, umut dolu ayakları yere sağlam basan çocuklarım var. Ülkesine vatanına yararlı ve hayırlı olacaklarına da inancım sonsuzdur. Şimdi sizlerden aldığımız emanetleri sizlere verme zamanı geldi. Bizleri tercih ettiğiniz için, çocuklarınızı bizimle büyüttüğünüz ve bize güvendiğiniz için sonsuz teşekkürler” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

MEZUNİYETİN ÇOŞKUSUNU YAŞADILAR

 

Özel Ozan Gökcey Kreşi ve Gündüz Bakımevi kurucu müdür Aynur Tuğran’ın konuşmasının ardından mezun olan öğrenciler için diploma töreni düzenlendi.  Cüppelerini giyip keplerini takarak sahneye çıkan minik öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerinin mutluluğunu ve coşkusunu yaşadı. Aileler de çocuklarının bu özel gününü ölümsüzleştirmek için fotoğraf makinesi ve kameralara sarıldı.

 

YILIN BABALARI SEÇİLDİ

 

Programın devamında ise sincaplar, arılar ve kelebek sınıfı öğrencileri, bale gösterisi, danslar, halk oyunları ve skeçlerle hünerlerini sergilediler. Her sınıfın velisi tarafından oylanan resim yarışmasında sincaplar sınıfından Asude Saliha Topçu, Kelebekler sınıfından Berktuğ Demirkıran, arılar sınıfından Nehir Kahraman birinci seçilirken, yılın babası ise Murat Topçu, Numan Demirkıran, Seyhan Kahraman seçildi. Yılın babalarına okul yönetimi adına günün anısına plaket takdim edildi.  Programın finalinde ise arılar sınıfı öğrencileri babalar ile birlikte konuklara sürpriz gerçekleştirdi. Babalar provalarda çocuklarıyla birlikte çalışarak gösteriye dahil olup muhteşem bir görsel ortaya koydu. Programın tamamlanmasının ardından veliler öğrencilerin sene boyunca yaptığı çalışmaların yer aldığı sergiyi gezdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10