Cami avlusunda sızdı kaldı

Sentetik uyuşturucu kullanımı her geçen gün artarak devam ederken, dün meydana gelen yeni bir olayda da uyuşturucu kullanan genç, Erkaynak Cami avlusunda sızınca Kuran kursu öğrencileri büyük korku yaşadı.

Çerkezköy 20.06.2017 19:28:00 0
Cami avlusunda sızdı kaldı

ÖĞRENCİLER KORKU DOLU ANLAR YAŞADI

 

Son dönemlerde büyük bir artış gösteren sentetik uyuşturucu kullanımı, aileler kadar vatandaşları da tedirgin etmeye devam ediyor. Çerkezköy’ün hemen hemen her noktasında sentetik uyuşturucu kullanan gençler, uyuşturucu maddenin verdiği etkiyle kendilerinden geçerken çevrelerine de korku salmaya devam ediyorlar.

 

AYILMASI İÇİN BÜYÜK UĞRAŞ VERDİLER

 

Dün, üzerinden kimlik çıkmayan bir genç, kullandığı uyuşturucu maddenin ardından soluğu Erkaynak caminin bahçesinde aldı. Bahçe içerisinde bulunan banka oturan genç, biranda kendinden geçerken, genci yarı baygın halde gören Kuran Kursu öğrencileri ise büyük korku yaşadı. Öğrenciler korku içerisinde durumu kurs hocaları ile cami imamı İlhan İlke’ye bildirirken, sağlık ve emniyet güçleri gelene kadar şahsın kendine gelmesi için büyük uğraş verildi.

 

HERHANGİ BİR SUÇ UNSURUNA RASTLANMADI

 

Asayiş Büro Amirliği ekipleri şahsın üzerinde yaptıkları aramada herhangi bir suç unsuruna rastlamazken, şahıs tedavi edilmek üzere sağlık ekiplerine teslim edildi. Her gün onlarca anons ihbarının geçtiği Çerkezköy’de uyuşturucu kullanan ve satışını gerçekleştirenlere yönelik nasıl bir denetim ve uygulama yapılacağı ise merak konusu oldu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10