KOSB üyeleri iftar programında bir araya geldi

KOSB üyeleri ile davetliler organize edilen iftar programında bir araya geldi. Yemek programının ardından konuşan Kapaklı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, "Atık su yağmursuyu ve içme kullanma suyu

Kapaklı 21.06.2017 20:22:00 0
KOSB üyeleri iftar programında bir araya geldi

İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

 

Kapaklı OSB Yönetim Kurulu tarafından önceki akşam Mandalı Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Saray Kaymakamı Alp Arslan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Natan Yakuppur ve davetliler katıldı.

 

KESİNTİSİZ DEVAM EDİYORUZ

 

Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş’ın yaptığı yemek duasının ardından kürsüye gelen Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, yaptığı konuşmada, “Öncelikle Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi olarak her günümüzün bir öncekinden başarılı olduğu günlerde olmanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduğumuzu ifade etmeliyim. Çok şükür ki, Kapaklı iş dünyası ve sanayicilerimiz olarak birlik beraberlik içerisinde, sayın valimizin önderliğinde ilçemizin ve bölgemizin en önemli sorunu olan altyapı çalışmalarına kesintisiz devam ediyoruz” dedi.

 

HAZİRAN SONUNA KADAR BİTMİŞ OLACAK

 

Kozuva konuşmasının devamında ise, “Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ihalesi yapılan Bölgemiz atık su yağmursuyu ve içme kullanma suyu hattı imalatına bu Nisan ayında başlayıp toplam 16 bin metre yağmur suyunun ve toplam 11 bin 350 metre atık su hattının yarısından fazlasını tamamladık. Tamamı ise inşallah önümüzdeki sene Haziran sonuna kadar bitmiş olacak” ifadelerine yer verdi.

 

TÜM SANAYİCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Sanayiciye ve sektör profesyonellerine amaçlarının üretim ve imalat aşamalarında asgari altyapı hizmetini sunmak olduğunu ifade eden Süleyman Kozuva, ““En önemlisi, üretim ve istihdam ile ülkemizdeki huzur ve istikrarın korunmasına el birliği ile yapacağımız katkıdır. Kapaklı OSB olarak bütün arkadaşlarımızın bu şuurda ve gayrette olduğuna inancımız tamdır. Bu vesileyle ilçemize ve bölgemize katkı sağlayan tüm sanayicilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyor; bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimize millet ve devlet olarak başarılarımızın devamına, barış ve kardeşliğimize vesile olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10