Serfiçe:Bu bayram 480 çocuğumuzu giydirdik

Çerkezköy Kent konseyi Başkanı Funda Serfiçe, 'Bayramda bir çocukta sen giydir' kampanyası kapsamında, ihtiyaç sahibi 480 çocuğunun giydirildiğini belirtti.

Çerkezköy 22.06.2017 18:04:00 0
Serfiçe:Bu bayram 480 çocuğumuzu giydirdik

BU YIL 480 ÇOCUĞUMUZU GİYDİRDİK

 

Çerkezköy Kent Konseyi olarak 2015 yılında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını, her Ramazan bayramı öncesi düzenledikleri ‘Bayramda bir çocukta sen giydir’ kampanyası kapsamında bu yıl 480 çocuğu giydirdiklerini belirten Çerkezköy Kent Konseyi başkanı Funda Serfiçe; “Çerkezköy Kent Konseyi olarak 2015 yılından bu yana geleneksel olarak Ramazan ayında düzenlediğimiz ‘Bayramda bir çocuk da sen giydir’ kampanyamız bu yıl da beklenen ilgiyi görmesi bizleri mutlu etti. Bu kampanya öncesi mahalle muhtarlarımızdan, Belediye Başkanlığımızdan ve İlçe kaymakamlığımızdan ihtiyaç sahiplerinin belirlenerek, bizlere ulaştırılmasını rica etmiştik. Bu şekilde belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yardımseverlerimiz, duyarlı vatandaşlarımız, STK’larımızın katkılarıyla indirimli olarak anlaştığımız Vize Giyim Mağazası ve LC Waikiki Mağazalarından çocuklar giydirildi’’ dedi.

 

KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Serfiçe; ‘’Çerkezköy Kent Konseyi olarak, bulunduğumuz şehirlerde insanlarımıza yardım etmek onların sorunlarının çözümüne yardımcı olmak için çalışıyoruz. Çocuklarımız bizlerin ve ülkemizin geleceği. Bu nedenle onların ihtiyaçlarının karşılamak da bizlerin görevidir. Bu kampanyamızda bizlere destek ve katkı veren İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, mahalle muhtarlarımıza, hayırseverlerimize ve tüm duyarlı vatandaşlarımız ile STK’a çok teşekkür ediyoruz. Bu kampanyamız sayesinde 480 çocuğumuza bayramda yeni kıyafet sevincini yaşatabilmenin mutluluğunu duyuyoruz. Bir kez daha kampanyamıza duyarlılık göstereren, çocuklarımızın mutluluğunda katkısı olan tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyor, tüm Çerkezköylülerin Ramazan bayramını en iyi dileklerimizle kutluyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10