Toprak: ''Yağışlar çiftçimize bayram sevinci yaşattı''

Çerkezköy Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak son zamanlarda artan yağışların, ekili alanlara çok iyi geldiğini ve çiftçiye bayram sevinci yaşattığını söyledi.

Çerkezköy 22.06.2017 18:06:00 0
Toprak:

‘’DÖRT GÖZLE BEKLEDİĞİMİZ YAĞIŞLAR SONUNDA GELDİ’’

 

Çerkezköy Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak, son dönemlerde yağan yağmurların ekili alanlara çok iyi geldiğini ve çiftçiye bayram sevinci yaşattığını belirterek; “Çiftçiler olarak beklediğimiz yağışlar bölgemize fazlasıyla düştü. Son günlerde belli aralıklarla yağan yağmur ekili alanlara ilaç gibi geldi. Özellikle bu ayda yağan yağmur, çiftçi için çok önemli. İhtiyaç duyduğu ve dört gözle beklediği yağışlar sonunda geldi ve ürünlerimiz daha bol ve daha bereketli olacak Allahın izniyle’’ dedi.

 

YAĞIŞLAR REKOLTE BEKLENTİMİZİ UMUTLANDIRDI

 

Başkan Hasan Toprak, yağan son yağışların çiftçinin rekolte beklentisini umutlandırdığını da belirterek; “Belirttiğim gibi bölgemizde meydana gelen son yağışlar, çiftçilerimizin rekolte beklentisini oldukça umutlandırdı. Bu yağışlar neticesinde buğday, arpa, mısır, kanola, ayçiceği gibi ürünlerde beklediğimiz rekolteyi elde edeceğimize inanıyoruz. Kısacası bu yağışlar biz çiftçilerin yüzünü güldürdü. Temenimiz, beklentimiz yönünde de ürünlerimize fiyat verilir” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10