Mesut Ağa kalp krizi geçirdi

Daha önce birçok kez Çerkezköy Güreşler Ağalığı yapan İşlek Yapı'nın sahibi Mesut İşlek, kalp krizi teşhisiyle hastaneye kaldırıldı. Mesut İşlek, yapılan ilk müdahalenin ardÄ

Çerkezköy 26.06.2017 13:00:00 0
Mesut Ağa kalp krizi geçirdi

İSTANBUL’A SEVK EDİLDİ

 

Uzun yıllardır Çerkezköy’de esnaflık yapan ve Çerkezköy Güreşler Ağalığını uzun yıllar boyunca yürüten Mesut İşlek akşam saatlerinde rahatsızlandı. Ailesi tarafından Özel Optimed Hastanesi’ne getirilen İşlek’in yapılan ilk müdahalenin ardından kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan İşlek’in ameliyata alınacağı öğrenilirken; Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve İşlek'in yakınları hastaneye gelerek İşlek'in sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Mesut İşlek, Cumartesi günü, sabah saatlerinde İstanbul'da bulunan Amerikan Hastanesi'ne Ambulansla götürüldü. İşlek’in tedavisinin devam ettiği bilinirken, sağlık durumu hakkında hastane yetkililerden henüz bir bilgi kamuoyuna paylaşılmadı.

 

OĞLU YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

 

Mesut İşlek’in oğlu Burak İşlek babasına ait sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, “25.06.2017 tarihinde şiddetli kol ağrısı ve nefes darlığı şikayeti ile Optimed Hastanesine acil olarak götürülmüştür. Yapılan anjiyoya cevap vermemiş ve ameliyat kararı alınmıştır. 26.06.2017'de tam teşekküllü ambulans ile İstanbul Amerikan Hastanesine kaldırılmıştır. Prof. Dr. Tufan Paker tarafından 8,5 saat süren başarılı bypass ameliyatı sonrasında şuan hala yoğun bakımda olup kendine gelmiş bulunmaktadır. Bu süreç içerisinde dua ve destekleri ile yanımızda olan tüm yakınlarımıza teşekkür ederiz herkesten Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.

 

ÜÇ DAMAR DEĞİŞTİ

 

İstanbul Amerikan Hastanesi’ne sevk edilen Mesut İşlek, akşam saatlerinde ameliyata alındı. 8 buçuk saat süren ameliyatta, İşlek’in üç damarının değiştiği öğrenilirken, hastane yetkilileri tarafından yapılan açıklamada sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı. İşlek’in yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10