Eşkinat personellerin bayramını kutladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Ramazan Bayramı öncesi son iş gününde Süleymanpaşa Belediyesinde hizmet veren tüm personelle tek tek bayramlaştı. Ramazan Bayramı'nı kutlamak için 9

Süleymanpaşa 27.06.2017 17:07:00 0
Eşkinat personellerin bayramını kutladı

17 MÜDÜRLÜKTE TÜM PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Sosyal Yardım İşleri, Yazı İşleri, Zabıta, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Destek Hizmetleri, Ruhsat ve Denetim, Etüt ve Proje, Bilgi İşlem, Hukuk İşleri, Mali Hizmetler, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Fen İşleri, Temizlik İşleri, Sağlık İşleri, Muhtarlıklar, Özel Kalem, İmar ve Şehircilik Müdürlüklerinde görevli belediye çalışanlarıyla bayramlaştı. Tüm personelle tek tek bayramlaşan Eşkinat, tüm çalışanlara ve ailelerine iyi bayramlar dileklerini ileterek küçük bir bayram hediyesi verdi. Başkan Eşkinat yaptığı açıklamada, “Herkesin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Bayramlar bizi birleştiren değerlerdir. Tüm personelimize ve Tekirdağlı hemşerilerime iyi bayramlar diliyorum,” diye konuştu.

 

BAYRAMLIK KIYAFET HEDİYE ETTİ

 

Eşkinat ayrıca Süleymanpaşa Belediyesinin kısa süre önce Aydoğdu Mahallesi’nde hizmete soktuğu Sosyal Etkinlik Merkezi’nde eğitim gören çocuklarla da bayramlaşarak tüm çocuklara bayramlık kıyafet hediye etti. Süleymanpaşa Belediyesinin, 100. Yıl Mahallesi Gençlik Merkezi'nde düzenlediği birçok sanat ve spor dalını kapsayan yaz kurslarını da ziyaret eden Başkan Eşkinat, kurs öğrencisi çocuklarla ve velileri ile bayramlaştı.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10