İç transferde üç imza

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor yeni sezon öncesi iç transfere ağırlık verdi. Kapaklı Sitespor geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan Uğur Hasko, Serdar Kırkoyun ve Tugay Baltacı ile söz

2.07.2017 19:04:00 0
İç transferde üç imza

“HAYIRLI OLSUN”

 

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ iki sezondur formamız terleten savunma oyuncumuz Uğur Hasko, takım kaptanımız Serdar Kırkoyun ve geçen sezon kalemizi başarılı bir şekilde emanet ettiğimiz Tugay Baltalı ile 2017-2018 sezonu için sözleşme imzaladık. Transferlerin iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz” dedi.

 

“DAHA İYİ OLACAĞIZ”

 

Geçtiğimiz sezon genç ve dinamik bir ekip ile başarılı bir sezon geçirdiklerini kaydeden Karamehmetoğlu “ Geçtiğimiz sezon oynadığımız 26 karşılaşmada 10 galibiyet, 7 beraberlik ve dokuz yenilgi ile sezonu 37 puanla sekizinci sırada tamamladık. Bu sezonda genç ve tecrübeli oyuncular ile geçtiğimiz sezondan daha başarılı olacağız. İç transfer çalışmalarını tamamlamak ile birlikte, teknik heyetimizin vermiş olduğu araştırmalar neticesinde dış transfere de ağırlık verdik. İlerleyen günlerde anlaşmaya vardığımız oyuncular ile sözleşme imzalayacağız” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10