Çerkezköylü Kick Boksçular Bolu'ya iddialı gitti

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü'nün  Taekwando  ve Kick Boks 'ta  Milli sporcularında Samet Ayaz , Alperen Ayaz ile birlikte Emirhan Yılmaz,Sudenaz Kaya Bolu'da 3-5 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan

2.07.2017 19:05:00 0
Çerkezköylü Kick Boksçular Bolu

HEDEFİMİZ İLK ÜÇE GİRMEK

 

Bolu’ya hareket öncesi gazetemize açıklamada bulunan Samet Ayaz ,Alperen Ayaz,Emirhan Yılmaz ve Sudenaz Kaya: “ Taekwando sporunda olduğu gibi Kick Boks sporcunda da iddialıyız ve her birimiz kilomuzda ilk üç dereceye girmeyi hedefliyoruz. Bu şampiyonaya çok iyi hazırlandık. İlçemiz Çerkezköy’ü ve ilimiz Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil ederek, bu spor dalında da başarılı olarak Çerkezköy’e döneceğiz. Bölge halkımızın dualarını bekliyoruz” dediler.

 

BAŞARILI OLACAKLARINA İNANIYORUM

 

Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz’da sporcularının her birinin başarılı olacağına inandığını belirterek: “15 Temmuz  Demokrasi Şehitleri adına 3-5 Temmuz tarihlerinde Bolu’da yapılacak olan Kick Boks Şampiyonasında Samat Ayaz ,Alperen Ayaz,Emirhan Yılmaz ve Sudenaz Kaya Kick Boks’un Point Fighting kategorisinde maça çıkacaklar. Yıldız Erkeklerde Samet Ayaz 47 kiloda, Emirhan Yılmaz 52 kiloda, Alperen Ayaz 37 kiloda ve Sudenaz Kaya’da 32 kiloda Minik bayanlarda mücadele edecek. Şampiyonaya katılan bu dört sporcumuzun da kilolarında ilk üçe gireceğine girerek başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10