Çerkezköy Belediyesi çalışıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından kentin ihtiyaç duyulan noktalarında gerçekleştirilen kaldırım yapım ve onarım çalışmaları Fevzipaşa Mahallesi'nde Tütüncü, Tiril ve Güvenç sokaklarda ta

3.07.2017 20:20:00 0
Çerkezköy Belediyesi çalışıyor

ÇAĞLAYAN SOKAK’TA YENİ KALDIRIM YAPILIYOR

 

Çerkezköy’ün muhtelif cadde ve sokaklarında Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeni kaldırım yapım ve mevcut kaldırımların onarım çalışmalarının sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çalışmalarımız Tepe Emlak konutları mevkiinde devam ediyor. Ekiplerimiz Cumhuriyet Mahallemize bağlı Çağlayan Sokak’ta yeni kaldırım yapım çalışmalarına başladı” dedi. Bin 400 metrekare Baskı Beton Kaldırım yapım çalışmaları kapsamında bordür taşlarının dizimine başlandığını söyleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çalışmalar kapsamında Çağlayan Sokak ve Tepe Ortaokulu çevresinde Baskı Beton Kaldırım yapılacak” diye konuştu.

 

‘’EN KISA SÜREDE HALKIN KULLANIMINA AÇILACAK’’

 

Kentimizin ihtiyaç duyulan her noktasında kaldırım yapım ve onarım çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Ekiplerimiz, mümkün olduğunca vatandaşlarımızı ve esnafımızı rahatsız etmeden çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Cumhuriyet Mahallesi Çağlayan Sokak’ta başlanan kaldırım yapım çalışmaları da en kısa zamanda tamamlanarak halkımızın kullanımına açılacaktır” açıklamalarında bulundu.

 

3 SOKAKTA BETON KALDIRIM YAPIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

171 Sokak Beton Kaldırım ve Sıcak Asfalt yatırımı kapsamında da ihtiyaç duyulan noktalarda beton kaldırım yapım çalışmalarının gerçekleştirildiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ekipler, Fevzipaşa Mahallemize bağlı Tütüncü Sokak, Tiril Sokak ve Güvenç Sokak’ta beton kaldırım yapım çalışmalarını tamamladı. Bundan sonraki süreçte de ihtiyaç duyulan noktalarda beton kaldırım yapım çalışmaları devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10