Kapaklı Sitespor'da iç transferde sıkıntı yok

Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor iç transferde işi sıkı tutuyor. Geçtiğimiz günlerde iç transferde Uğur Hasko, Serdar Kırkoyun ve kaleci Tugay Baltacı ile anlaşan Süper Amatör Lig ekiplerinden Ka

4.07.2017 20:21:00 0
Kapaklı Sitespor

“HAYIRLI OLSUN”

 

Önceki gün gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, transfer konusunda ilk başta iç transferi bitirip daha sonra dış transfere başlayacaklarını kaydetti. İç transferde beş oyuncuyu kadrolarını tuttuklarını kaydeden Karamehmetoğlu “ Geçtiğimiz yıl kadromuzda başarılı bir sezon geçiren Serdar Kırkoyun, Tugay Baltacı ve Uğur Hasko’nun ardından savunma oyuncuları Hakan Çelik ve Doğukan Uncuoğlu ile tekrar anlaştık. Transferlerin Kapaklı Sitespor’a ve futbolcularımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

“İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ”

 

Karamehmetoğlu “ Gidecek ve kalacak oyuncularla ilgili yönetim ve teknik heyetimiz ile konuştuk. Takımın ihtiyaç duyduğu transferler konusunda harekete geçtik, görüşmelerde bulunduk. Sıkıntı yaşadığımız yerler belli. Transferde hata yapmak istemiyoruz, bunun içinde ince eleyip sık dokuyoruz. A Takım dışında alt yapıya önem vermeye devam edeceğiz. Alt yapılarda geçen sezon takım olarak iyi işler yaptık. Bu başarıların gelmesi için desteğimizi artıracağız” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10