Kapaklıspor'da iç transferde üç imza

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor yeni sezon transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Teknik Direktör Vasıf Aksaka ile anlaştıktan sonra iç ve dış transfer

5.07.2017 19:44:00 0
Kapaklıspor

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

2016-2017 sezonunda oynadığı 26 karşılaşmada 17 galibiyet, altı beraberlik ve üç yenilgi alarak sezonu 57 puanla ikinci sırada tamamlayan Kapaklıspor, 2017-2018 sezonu öncesi transfer çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz günlerde kulüp binasında gerçekleşen imza töreninin ardından, Teknik Direktör Vasıf Aksaka ile anlaşan Kapaklıspor, teknik heyetin raporu doğrultusunda iç transfer çalışmalarına başladı.

 

“ANLAŞTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

 

Yönetim geçtiğimiz sezon başarılı bir sezon geçiren Çağatay Akdeniz, ara transferde takıma katılan Ömer Faruk Dursun ve Berkay Cengiz ile anlaştı. Önceki gün kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde konuşan futbolcular tekrar Kapaklıspor ile anlaştıkları için mutlu olduklarını kaydederek, bu sezon takımı Bölgesel Amatör Lige çıkartmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydettiler.

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

İç transferde takımın üç önemli ismi ile sözleşme imzaladıklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “  2017-2018 sezonunda mutlak şampiyonluk hedefleyen takımımız iç transferde üç önemli isim ile sözleşme imzaladı. Geçen sezon başında takımımıza katılan Çağatay Akdeniz ve ara transferde aramıza katılan Ömer Faruk Dursun ve Berkay Cengiz ile önümüzdeki sezon tekrar anlaştık. Bu transfer, takımımıza ve futbolcularımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

 

“TRANSFER ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİK”

 

İç transferlerin yanı sıra dış transferde de çalışmaların sürdüğünü kaydeden Dükanlı “ Teknik Direktörümüz Vasıf Aksaka’nın talepleri sonrası iç transferi sorunsuz bir şekilde bitirmek istiyoruz. Ayrıca dış transfer çalışmalarımıza da hız verdik. Önümüzdeki hafta içersinde anlaşmaya vardığımız oyuncular ile sözleşme imzalayacağız. Geçen yıl ki başarımızın bir basamak daha üstüne çıkarak bu yıl kuracağımız kadro ile şampiyonluk hedefliyoruz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10