Güzel: Antalya'dan müjdeli haberlerle döneceğiz

Çerkezköy Belediyespor Kulubü ve Güzel Spor Kulübü'nün  Milli Tekvando ve Kick Boks  Antrenörü Bilal Güzel Antalya'da 6-8 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Yıldızlar Tekvando Şampiyonasına

5.07.2017 19:46:00 0
Güzel: Antalya

“ÇALIŞMALARIMIZI GECE GÜNDÜZ DEMEDEN YAPTIK”

 

Antrenör Bilal Güzel “ Antalya’da yapılacak olan Yıldızlar Türkiye şampiyonasına katılacak olan Çerkezköy Belediyesi Spor Kulübü Milli sporcularımızdan Kübra Kepenek, Senanur Kepenek ile milli forma adaylarından Gülsüm Ügey ve Emincan Basarak, şampiyonaya çok sıkı bir şekilde hazırlandılar. Bu dört sporcumuz gece gündüz demeden çalıştı. Gündüzleri spor tesislerimizde taktik ve teknik çalışması, geceleri de Cumhuriyet Mahallesi Tepe Piknik alanındaki kros alanında, iki saatlik performans çalışması yaptılar. Sporcularımız şampiyonaya oldukça iddialı bir şekilde hazırlandılar. Her şampiyonada olduğu gibi bu şampiyonada da ilçemizi ve İlimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. Güzel bu şampiyonada başarılı olan sporcuların Antalya’dan sonra Mısır’da yapılacak olan Dünya şampiyonasına katılacaklarını ve bu nedenle Antalya’daki şampiyonaya çök önem verdiklerini de ifade etti.

 

ÇALIŞMALARIMIZDA BELEDİYE BAŞKANIMIZ DA SPORCULARIMIZI MOTİVE ETTİ

 

Güzel “ Şampiyonaya hazırlanan sporcularımızın çalışmaları sırasında bizleri ziyaret eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, sporcularımızla tek tek yakından ilgilendi ve başarılı olacaklarına inandığını belirterek onları motive etti. Sporcularımız da Belediye Başkanımız Akay’a başarılı olacaklarını ve madalya ile döneceklerini söylediler. Antrenör Güzel, ‘’Katkı ve destekleri nedeniyle her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

KEPENEK KARDEŞLER HEDEFİMİZ ALTIN MADALYA

 

Çerkezköy’ün Milli sporcularından Kübra Kepenek ve Senanur Kepenek kardeşler Antalya’daki Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında kariyerlerine yeni bir sayfa daha ekleyeceklerini ve bu nedenle hedeflerinin birincilik olduğunu belirttiler. Kepenek kardeşler: “Bizler bu şampiyonada başarılı olarak ilçemizin sesini, büyük kitlelere duyuracağız. Bizlere her zaman katkı ve destek veren Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da çok teşekkür ediyoruz’’ dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10