Kızılpınar'da 118 Sokak asfaltlanacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar Mahallesinde altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda sıcak asfalt kaplama çalışmalarına ise Bektaş Sokak'tan başlandı.

Çerkezköy 5.07.2017 20:02:00 0
Kızılpınar

START ALDI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (TESKİ) Genel Müdürlüğünün Kızılpınar Mahallesindeki altyapı çalışmalarını tamamladığı sokakların sıcak asfalt ile kaplanmasına dün itibariyle başlandı. Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar mahallesinde toplam toplam 118 sokakta gerçekleştirilecek olan sıcak asfalt kaplama çalışmalarına İstiklal Caddesi’ne bağlı Bektaş Sokak’tan start verildi.

 

TÜM SOKAKLAR ASFALTLANACAK

 

Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarının gerçekleştirildiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay” Büyükşehir Belediyemizin bize teslim ettiği sokaklarımızda biz de Çerkezköy Belediyesi olarak sıcak asfalt kaplama çalışmalarımıza başladık. Elimizden geldiğince vatandaşlarımıza rahatsızlık vermeden çalışmalarımızı gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Kızılpınar için hayati önem taşıyan bu yatırımlar süresince gösterdikleri sabır ve anlayıştan dolayı da tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz”  dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10