Kapaklıspor Eray Cem ile sözleşme yeniledi

Tekirdağ Süper Amatör Liginin iddialı takımlarından Kapaklıspor, geçtiğimiz sezon Muratlı Belediyespor'dan aldığı Eray Cem ile yeni sezon için anlaşmaya vardı.

6.07.2017 19:01:00 0
Kapaklıspor Eray Cem ile sözleşme yeniledi

YENİ SEZONDA DA FORMAYI GİYECEK

 

21 Mart 1991 Çorlu doğumlu orta saha oyuncusu, 2017-2018 sezonunda da sarı lacivertli formayı giyecek. Eray Cem, futbol hayatına Yıldız Gençlikspor ile başlamış, Ergene Velimeşespor, Çerkezköyspor, 1461 Karadenizspor, Edirnespor, Çorlu Kültürspor ve Muratlı Belediyespor formalarını giydi.

 

“HAYIRLISI OLSUN”

 

Transferin iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulunan Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Geçtiğimiz sezon formamızı başarılı bir şeklide terleten Eray Cem ile bu sezon da anlaştık. Oyuncumuz geçen yıl göstermiş olduğu başarıyı bu yıl da göstereceğini ümit ediyorum. Transferin Eray Cem ve Kapaklıspor’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

“ÇOK MUTLUYUM”

 

Kapaklıspor’da kaldığı için mutlu olduğunu kaydeden tecrübeli oyuncu Eray Cem “ Geçen yıl sezon sonuna kadar oynadığı futbol ile şampiyonluk kovaladık. Ancak yaşadığımız puan kayıpları ile birlikte şampiyonluğu kaybettik. Bu yıl ise işi daha sık tutarak futbolcu kardeşlerimiz ile birlikte şampiyon olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10