Albayrak müjdeyi kendisi verdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesi Çınarlı Mahallesi Tepedeğirmenler Caddesi'nde yapımı devam eden RCC beton asfalt çalışmalarını yerinde inceledi ve gÃ

Süleymanpaşa 6.07.2017 19:02:00 0
Albayrak müjdeyi kendisi verdi

ALTYAPIYI BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLADI SIRA ÜSTYAPIDA

 

Altyapıya önemli yatırımlar yapan ve altyapı çalışmalarını büyük oranda tamamlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, şimdi de üstyapı çalışmalarına ağırlık verdi. Bu kapsamda kentin dört bir yanında üstyapı çalışmalarına devam ediliyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, altyapı çalışmalarında olduğu gibi üstyapı çalışmalarını da yakından takip ediyor ve hizmetlerin her aşaması hakkında bilgi ediniyor. 

 

VATANDAŞLARA MÜJDEYİ VERDİ

 

Başkan Kadir Albayrak, bu kapsamda Süleymanpaşa İlçesi Çınarlı Mahallesi Tepedeğirmenler Caddesi'nde yapımı devam eden RCC beton asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek görevlilerden asfaltlama çalışmalarının son durumu hakkında bilgi aldı. Çınarlı Mahallesi'nde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Albayrak, mahalle sakinlerine devam eden çalışmaların kısa süre içerisinde biteceğini müjdeledi. Çınarlı Mahallesi sakinleri de mahalleye verilen hizmetlerden dolayı Başkan Albayrak'a teşekkürlerini iletti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10