''Sizler de ailemizin bir ferdisiniz''

Kapaklı Belediyesi'nde stajyer olarak çalışan öğrenciler, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın misafiri oldular.

Kapaklı 6.07.2017 19:13:00 0

İlk kez bir çalışma ortamında bulunan öğrencilere hitaben konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise, Kapaklı Belediyesi’nin amirinden memuruna kadar büyük bir aile olduğunu ifade ederek, “Biz sizleri bu ailede stajyer olarak görmüyoruz. Aksine ailemizin bir ferdi olarak kabul ediyoruz” dedi.

 

‘’KAPAKLI BELEDİYESİ HEM BİR OKUL HEM DE AİLE ORTAMIDIR’’

 

Belediyenin, kendileri için de bir tecrübe merkezi olacağını vurgulayan Mandalı, “Kapaklı Belediyesi hem bir okul, hem de bir aile ortamıdır. Buradaki beceriniz, çalışma isteğiniz size okul notu olarak dönerken, içinde bulunduğunuz ortamsa gelecekte size yol gösterecek önemli değerleri kazandıracaktır. Sizler devamında üniversiteye gidecek veya iş kuracak insanlarsınız. Belediyede her birimin kendine has görevleri var. Sizlere verilen görevi layıkıyla yerine getirirseniz ve burada edineceğiniz tecrübelerle de pekiştirirseniz hayatta da başarılı olursunuz” diye konuştu.

 

‘’GENÇLERE HER ALANDA YARDIMCI OLMAK İSTİYORUZ’’

 

Gelecek için en önemli yatırımın gençlere yapılan yatırım olduğunu da dile getiren Başkan Mandalı, “Bu ülkenin geleceği için biz gençlerimize her alanda yardımcı olmak istiyoruz. Gençliği geleceğe hazır olan bir toplumun geleceği de aydınlık olur. Bunun için birlikte çalışacağız. Burada geçireceğiniz süre içerisinde edineceğiniz tecrübelerle iyi bir vatandaş, çalışkan bir iş kadını ve iş adamı olmanıza katkımız olsun istiyoruz. Staj süreniz boyunca uyum içerisinde çalışacağımıza inanıyor ve hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10