Aynı saatte Çerkezköy'de aynı sokakta olacak

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde 'demokrasi nöbeti' ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy'de de başlatılacak. 15 Temm

Çerkezköy 7.07.2017 21:20:00 0
Aynı saatte Çerkezköy

UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ!

 

15 Temmuz darbe girişiminde demokrasi nöbetini tekrar başlatacaklarını dile getiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, ‘’Ülkemizin birliğine, dirliğine, bütünlüğüne ve de en önemlisi milletin iradesine darbe yapma girişimine kalkan, sivil halkı devletin kendi kurşunu ile öldüren hainlerin yaptıklarını unutmadık, unutturmayacağız… Şehadet şerbeti içen, vatanının bir karış toprağını haine vermeyen, tankların önüne yatan, F-16 uçaklarına kafa tutan aziz şehitlerimiz. Rabbim onları Peygamber Efendimiz (sav) komşu eylesin’’ dedi.

 

‘’TÜM HALKIMIZI BU ETKİNLİĞE DAVET EDİYORUM’’

 

AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öğe sözlerine şu şekilde devam etti. Öğe; ‘’Vatan sevgisi imandandır anlayışı ile bizler hain girişimin yaşandığı o gece, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir işareti ile milyonlar meydanlarda günlerce nöbette beklediler. Bu aziz millet, liderinin arkasında durarak vatanını kanının son damlasını kadar korudu ve rabbimize şükürler olsun ki, hainlere fırsat verilmedi. AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak o hain gecenin ilk dakikalarından son nöbet gecesine kadar vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tuttuk. Bizleri yalnız bırakmayan, vatanı için nöbet tutan siz aziz milletimizden Allah razı olsun. Terör örgütleri, Türkiye’nin ana muhalefet partisi ile kol kola girmiş, Ankara-İstanbul yolunda yürümektedir. FETÖ’nün uluslararası destekli darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak geçmiştir.15 Temmuz darbe girişimine karşı milletimizin şanlı direnişinin yıldönümüne yaklaşıyoruz. Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlenecek. Tüm halkımızı yapılacak bu etkinliğe davet ediyorum’’ şeklinde konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10