Tekirdağ'da topyekün mücadele

Tekirdağ merkez ve ilçelerinde bulunan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda, Çerkezköy ve Süleymanpaşa'da, Uyuşturucu madde satmak, uyuşturucu ve

Çerkezköy 9.07.2017 21:51:00 0
Tekirdağ

ÇERKEZKÖY’DE 1 GÖZALTI

 

Çerkezköy’de Gazi Polis Amirliği Önleyici Hizmet Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda ise, 3 Temmuz tarihinde saat 21.40 sıralarında belirtilen adreste, şüphe üzerine durdurarak üzerini aradığı, Ö.D. isimli şahıstan 1 Fişek (0.62 gr) esrar olduğu değerlendirilen madde ele geçirilirken, uyuşturucu madde muhafaza altına alınarak soruşturma işlemlerine devam edildiği bildirildi.

 

SÜLEYMANPAŞA’DA 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

2 Temmuz-4 Temmuz tarihlerini kapsayan zaman diliminde Süleymanpaşa Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulama ve operasyonlarda 8 kişi gözaltına alındı. 2 Temmuz Pazar günü saat 21.00 sıralarında, uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan ticari taksi içerisinde bulunan T.Y. isimli şahıstan 50 gr. olan Kokain maddesi ele geçirilirken, şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 3 Temmuz Pazartesi tarihinde ise yapılan kontrol ve aramalarda Ö.Ö. F.Ç., S.D. yakalanarak gözaltına alındığı bildirilirken, soruşturma işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. 4 Temmuz Salı günü belirlenen adrese yapılan baskınlarda ise S.Ş.-Se.Ş. ve M.B., ‘Uyuşturucu/uyarıcı madde temin etmek’ suçundan yakalanarak, gözaltına alındılar. 4 Temmuz’da yapılan bir diğer operasyonda ise şüphe üzerine durdurulan araç içerisinde bulunan S.S. isimli şahıstan uyuşturucu madde çıkması üzerine, şahıs yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10