Akay: Revizyon çalışmaları sürüyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı açıklamada Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda yenileme ve düzenleme çalışmalarının aralıksız sÃ

Çerkezköy 11.07.2017 19:52:00 0
Akay: Revizyon çalışmaları sürüyor

“YAPILARI TEMİZLEDİK”

 

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, ilçe merkezinin muhtelif noktalarında bulunan park alanlarında revizyon çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Başkan Akay;“Gazi Osman Paşa Mahallesi 635 ada yanında bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda da revizyon çalışmaları Mayıs ayında başladı. Ekiplerimiz yaklaşık 3 bin 500 metrekarelik park alanında çalışmalarını sürdürüyor. Öncelikle park alanımızın içindeki atıl durumda olan yapıları temizledik. Akabinde yürüyüş yollarının yapımına ve sert zemin çalışmalarına başladık. Çalışmalar kapsamında çocuk oyun alanı ve oturma duvarının betonunu atıldı. Parkımızda pergolaların yapımı tamamlandı. Kafeterya alanının da betonu atıldı. Bundan sonraki süreçte 216 metrelik koşu yolunun malzemesi serilecek ve kafeteryanın yapımına başlanacak” diye konuştu.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENECEKLER

 

Akay; “Muhsin Yazıcıoğlu Parkı içerisinde 655 metrekarelik çocuk oyun alanı oluşturulacak. Yeni nesil oyun gruplarının yer alacağı oyun alanımızda 11 metre uzunluğunda ve 1 metre yüksekliğinde çocuklara özel teleferik bulunacak. Çocuklarımız burada gönüllerince eğlenerek güzel vakit geçirebilecek. Aydınlatma çalışmalarının da yapılacağı park alanımızın bakımı otomatik sulama sistemi ile yapılacak” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10