Kapaklı'da şehitler unutulmadı

Kapaklı'da 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, şehitler için mevlit okutuldu, şehitler mezarları başında anıldı.

Kapaklı 11.07.2017 19:55:00 0
Kapaklı

PROGRAM DÜZENLENDİ

 

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından millet tarafından yazılan destanın unutulmaması amacıyla mecliste çıkarılan yasa ile kabul edilen 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri tüm Türkiye'de olduğu gibi Kapaklı’da da 11.30'da başladı. Karaağaç Mahallesi Fatih mezarlığında düzenlenen programa Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Sahir Uzun İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, Kapaklı Sakatlar Derneği Başkanı Hayati Çakan, AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezahat Erdoğan, Karaağaç Eski Belediye Başkanlarından İsmet Şimşek, gaziler, Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Derneği başkanı Kadir Arıcı,muhtarlar, daire müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

KIRMIZI KARANFİL BIRAKILDI

 

Protokol üyeleri 2012 yılında Tunceli’de askeri aracın geçişi sırasında pkklılar tarafından yola döşenen patlayıcının patlaması sonucu şehit olan Er Kadir Dadaş ve 2015 yılında Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde arkadaşının silahının ateş alması sonucu başından vurularak şehit olan Piyade Er Emrah Çalkın’ın mezarlarını ziyaret ederek kırmızı karanfil bıraktı. Programda Veysel Karani Camii İmam Hatibi Mustafa Güler tarafından şehitler için kuran-i Kerim okunurken, Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş’ta dua yaptı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10