Yemişçi'den Çorlu TSO başkanına ziyaret

24. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Başbakanlık Danışmanı Özlem Yemişçi önceki gün Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na (Çorlu TSO) ziyarette bulundu. Ziyarette, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Ba

Çorlu 12.07.2017 20:40:00 0
Yemişçi

HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU

 

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül' e yeni görevinden dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulunan Özlem Yemişçi, "Ülkemizin ve bölgemizin en önemli ticaret ve sanayi odalarından bir tanesi olan Çorlu TSO'nun yapmış olduğu faaliyetler, hem bölgemize hem de Çorlu'ya ekonomik ve sosyal anlamda büyük katkılar sağlamıştır. Hedefimiz, bölgemizi daha ileri seviyeye taşımaktır.  Ülkemize ve milletimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Bu yörenin insanı olarak her zaman bölgemizin hizmetindeyiz” dedi.

 

“BÖLGEMİZ ADINA GURUR VERİCİ”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; “Sayın Özlem Yemişçi’nin  geçmiş yıllarda Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunmuş olması ve bölgemiz ile ilgili her türlü konuya vakıf olması nedeni ile İlimizin ekonomik, sosyal ve kültürel olarak gelişebilmesi açısından büyük önem arz etmektedir. 24. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Başbakanlık Danışmanı olmanız bölgemiz adına gurur vericidir" ifadelerini kullandı.

 

“TAVSİYELERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu TSO Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu; "Öncelikle şahsım adına belirtmek isterim ki sizleri Odamızda görmekten dolayı son derece mutluyuz. Çorlu olarak sürekli gelişiyor ve yenileniyoruz. Kamu kurumları, Sivil Toplum Kuruluşları ve bireyler olarak bizlere çok önemli görevler düşüyor. Şehrimizi sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha ileriye götürecek çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerin deneyimleri ve tavsiyeleri bizler için çok önemlidir” şeklinde konuştu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10