Mandalı yüzme kursunu ziyaret etti

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, dün saat 15.00'te Kapaklı Belediyesi bünyesinde kurulan Yaz Spor Okulu'ndaki yüzme kursunu ziyaret etti.

Kapaklı 12.07.2017 20:43:00 0
Mandalı yüzme kursunu ziyaret etti

Yüzme kursunda eğitim alan öğrencilerle bir süre sohbet eden ve kursla ilgili görüşlerini alan Başkan Mandalı, çocukların her alanda daha iyi bir eğitim almaları için, belediye olarak her yıl geleneksel olarak sürdürdükleri Yaz Spor Okulları’nın önem kazandığını ve gençlerin küçük yaşlarda spora yönlendirmenin ise onların geleceğini olumlu etkilediğini söyledi.

 

‘’TATİLLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİYORLAR’’

 

Başkan İrfan Mandalı; ‘’Bu yıl da Yaz Spor Okulu bünyesinde açmış olduğumuz yüzme kursuna katılımın yoğun olması bizleri sevindirdi. Çocuklarımız bu kurslarımızda hem eğleniyor hem de yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Aydınlık yarınlarımızın en büyük teminatı olan çocuklarımız için, her yıl Yaz Spor Okulumuzu daha büyüterek açmaya devam edeceğiz” dedi.

 

ÇOCUKLAR TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yüzme kursunda yüzme eğitimi alan öğrencileri de Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya kendilerine böyle bir imkan tanıması nedeniyle teşekkür ettiler. Öğrenciler, Yüzme kursuna katılanlar olarak hiç birimiz yüzme bilmiyorduk ancak burada bizlere yüzme öğreten hocalarımız sayesinde, yüzme öğrenmeye başladık. Kurs sonuna kadar da yüzme becerilerimizi geliştireceğiz. Yüzme öğrendiğimiz için de çok mutluyuz. Bizlere bu imkanı tanıyan belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10