Esnafa afişli davet

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, 15 Temmuz Şehitlerini anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında protokol üyeleriyle birlikte esnafları ziyaret ederek 15 Temmuz'u anlatan afiş dağıttı.

Kapaklı 12.07.2017 20:50:00 0
Esnafa afişli davet

ETKİNLİĞE DAVET ETTİLER

 

15 Temmuz Şehitlerini anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, İlçe Emniyet Müdürü Sahir Uzun, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fevzi Bayram, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, MHP İlçe Başkanı İsmail Türker, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş, Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Kadir Arıcı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, okul müdürleri ve kurum müdürleri katıldı.  Protokol üyeleriyle birlikte Pınar Bulvarında bulunan esnafları gezen Kaymakam Mehmet Yüzer, 15 Temmuz’a özel olarak hazırlanan ‘ 15 Temmuz Destanı’ afişlerini esnafların camlarına yapıştırarak tüm vatandaşları 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü Eski Belediye Meydanında düzenlenecek olan 15 Temmuz Şehitlerini anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine davet etti.

 

“ESNAFIMIZ CAMLARINA YAPIŞTIRDI”

 

Pınar Bulvarında bulunan esnaflara ’15 Temmuz Destanı’ afişlerini dağıttıklarını kaydeden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer “ Önceki gün gerçekleştirdiğimiz toplantıda siyasi parti temsilcilerimiz ve tüm kamu müdürlerimiz ile birlikte tek yürek halinde toplandık ve yapılacakları konuştuk. Bugünde Pınar Bulvarında bulunan esnaflarımızı ziyaret edip 15 Temmuz’a özel afişlerimizi dağıtarak anma törenlerine davet ettik. Esnaflarımızdan kimse bizi kırmadı ve birlikte camlara afişlerimizi astık. Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinliğe Kapaklı halkının yoğun bir katılım sağlayacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10