İç transferde dört imza

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor transfer çalışmalarına başladı. Temsilcimiz geçtiğimiz sezon şampiyonlukta payları olan Sedat Çolak, Şafak Törin, İsmail İnan ve Selçuk

13.07.2017 19:31:00 0
İç transferde dört imza

“HAYIRLI OLSUN”

 

1911 Çerkezköyspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşma gerçekleştiren Külup Başkanı Uğur Erem “Geçtiğimiz sezon takımın üst lige çıkmasında büyük emeği olan dört arkadaşımız ile tekrar anlaşıyoruz. Bazı arkadaşlarımız burada olmadığı için onlarla yüz yüze görüşme fırsatını henüz yakalayamadık. Buraya geldiklerinde onlarla da görüşmelerimizi gerçekleştireceğiz. Aramıza katılan futbolcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Yeni transferlerin takıma hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

“DÖRT OYUNCU İLE ANLAŞTIK”

 

Başkan Erem’in konuşmasının ardından Sedat Çolak, Şafak Törin, İsmail İnan ve Selçuk Tekeci, 2017 – 2018 sezonunda kendilerini  1911 Çerkezköyspor’a bağlayan imzayı attı. İç transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu, “İç transferde 7 oyuncuyla görüşeceğimizi söylemiştik ve 4’üyle anlaştık. Diğer oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Oyunculardan biri yurtdışında ve 17 – 18 Temmuz gibi burada olacak. Kendisiyle yüz yüze bir konuşma gerçekleştireceğiz.  İç transfer görüşmelerimizi bu futbolcularla kapatacağız gibi görünüyor” açıklamasında bulundu.

 

TRANSFERLER SÜRECEK

 

Dış transfer çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Çolakoğlu “ Pazartesi günü itibariyle dış transfer ağırlık vereceğiz. 16-17 oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Pazartesi günü birer gün arayla hepsiyle birebir görüşme yapmayı planlıyoruz. Olumsuz bir durum yaşanmadığı takdirde bu futbolcularla da anlaşma sağlayacağımızı düşünüyorum. Takım 31 Temmuz’da gerçekleşecek tanışma yemeğinin ardından 1 Ağustos’ta kamp yapacak.  İlk etap çalışmalarımızı Çerkezköy’deki tesislerimizde gerçekleştireceğiz. Yaklaşık 10 günlük bir çalışmanın ardından 2 gün tatil yapılacak ve Kartepe ya da Bolu’da düzenleyeceğimiz 10 – 12 günlük kamp programımız başlayacak” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10