Millet meydanda hainler zindanda

Tüm ülkede olduğu gibi Çerkezköy'de de 15 Temmuz 2016 yılında yaşanan kanlı darbe girişiminin birinci yıl dönümünde millet meydanları dolduracak.

Çerkezköy 14.07.2017 20:14:00 0
Millet meydanda hainler zindanda

Kanlı darbe girişimine karışan FETÖ terör örgütü üye mensuplarının zindanda olacağı gece, tüm ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy’deki vatandaşlar da sabahın ilk ışıklarına kadar nöbet tutacak. Çerkezköy Haber, Radyo Haber, Marmara Haber ve T Haber TV’de Atatürk anıtının önünden 15 saatlik özel yayınıyla sizlere yaşananları an ve an canlı yayınla aktaracak.

 

O GECEYİ YAŞAYAN KONUKLAR O GECEYİ ANLATACAK

 

Hain kanlı darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçti. Türk milleti 15 Temmuz’da büyük bir kahramanlık destanı yazdı. Milyonlar darbecilere göğüslerini siper etti, demokrasiye ve ülkesine sahip çıktı. Son bir yılda FETÖ ile mücadelede büyük yol alınırken, darbeciler yargıya hesap vermeye başladı. 15 Temmuz’un yıl dönümü olan bugünde milyonlarca insan sokaklara dökülerek demokrasi nöbeti tutacak. Çerkezköy’deki etkinlikler saat 19.00’da başlarken, T Haber TV, Çerkezköy Haber, Marmara Haber ve Radyo Haber 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin birinci yılında çok özel yayınla Son bir yılda yaşananlar, FETÖ ile mücadelede gelinen son aşama,  kamu kurumlarındaki temizlik, hızlı ve adil yargılama sürecinin yer aldığı çok özel yayınlarda 15 saat canlı yayında olacak.

 

 “AN VE AN CANLI YAYINDAN AKTARACAĞIZ”

 

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz’un 1.yılında Çerkezköy’de bugün saat 15.00’de Çerkezköy Belediye Meydanı Atatürk anıtı önünde olacaklarını kaydeden gazeteci Şaban Kardeş,“İktidarı, muhalefetiyle tüm Türkiye’de olduğu gibi Çerkezköy’de de halk 15 Temmuz gecesi sokaklara indi. Halk o gece darbeye ve darbecilere karşı durdu. İşte bizde o günün tanıklarına, o günü Çerkezköy’de sokaklarda yaşayanlara 15 saat boyunca T Haber ortak yayını ile Radyo Haber, Çerkezköy Haber, Marmara Haber olarak belediye meydanından sabahın ilk ışıklarına kadar canlı yayında olacağız. O gün mikrofonu halka uzatacağız. 15 Temmuz kanlı darbe girişimin ardından Türkiye’de yaşanan olaylar, gözaltılar, tutuklamalar ve siyasete uzanmayan darbe girişiminin soruları, sorunlarını halka soracağız. 15 Temmuz darbe girişiminin bilinenleri, bilinmeyenlerini halkın söylemiyle, eylemiyle sokakta yaşayacağız. Gece boyunca canlı yayınla sizlere 15 Temmuz darbe girişimi Çerkezköy’de nasıl başladı ve ilk duyumlar neydi. Sonrasında neler oldu. Saatler boyunca Çerkezköy halkı neler yaşadı. Bunları yaşayanlarla, tanıklarıyla sizlere anlatacağız. O geceyi yaşamamak üzere bir kez daha anacağız. Halkın dik duruşunu demokrasiye olan bağlılığını bir kez daha Türkiye genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de belediye meydanında ki kutlamalarla birlikte an ve an canlı yayında aktaracağız” diye konuştu. Programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Eski İlçe Başkanı Sait Yazı, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’nın yanı sıra birçok partilinin ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin canlı yayına katılarak o kanlı gecede yaşanılanları anlatacaklar.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10