1911 Çerkezköyspor dış transfere başladı

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor iç transferlerin ardından dış transfere de hız verdi. Temsilcimiz önceki gün gerçekleştirdiği imza töreninde Hakan Sofuoğlu, Fettullah Akdoğan ve

16.07.2017 22:24:00 0
1911 Çerkezköyspor dış transfere başladı

ÜÇ OYUNCU İLE ANLAŞTILAR

 

Önceki gün kulüp binasında gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Uğur Erem, Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu, Kulüp Müdürü Hasan Pektaş, yönetim kurulu üyesi Yakup Cin ile futbolcular katıldı. Yapılan görüşmelerin arıdndan Hakan Sofuoğlu, Fettullah Akdoğan ve Ilıyaz Beynazi Ilıyaz kendilerini 1911 Çerkezköyspor’lu yapan imzaları attılar.  1985 doğumlu tecrübeli stoper Hakan Sofuoğlu kariyerinde Gaziosmanpaşa, Sanayi Mahallesi Spor, Karamanspor, Bitlis Özgüzelderespor, Aydınspor, Lüleburgazspor, Balıkesirspor, Aydınspor 1923, Düzcespor, Akçakocaspor, Çine Madranspor, Muğlaspor, Halide Edip Adıvarspor, Akşehir Spor ve Yatağanspor’da forma giydi. 1995 doğumlu genç yetenek Fethullah Akdoğan ise Yalova Gaziosmanpaşa, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Fatih Karagümrük, İncirliova Belediyespor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Burhaniye Belediyespor, Yeni Çanspor ve Alaşehir Belediyespor formalarını giyerken, sağ açık, sol açık ve forvet arkası mevkilerinde görev alabilen önemli bir isim olarak gösterildi. Bulgaristan uyruklu genç yetenek Ilıyaz Beynazı Ilıyaz ise Bulgaristan’da Cherno More Varna, Sozopol ve Bistrica takımlarında oynarken, Bulgaristan Ümit Milli Takım tecrübesinin de olduğu kaydedildi.

 

“KATILIM PAYINI YATIRDIK”

 

Transferlerin 1911 Çerkezköyspor’a hayırlı olması temennisinde bulunan Kulüp Başkanı Uğur Erem “ Geçtiğimiz günlerde iç transferde dört oyuncu ile sözleşme imzaladık. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda anlaşmaya vardığımız üç önemli oyuncuya bugün imza töreni gerçekleştiriyoruz. 1911 Çerkezköyspor olarak Bölgesel Amatör Lige katılım payını bugün itibariyle yatırmış bulunuyoruz. Transferlerin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

“TRANSFERLER SÜRECEK”

 

İddialı bir takım kurmak için transferlere başladıklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “ Dış transferde üç oyuncu ile anlaştık. Görüştüğümüz bir çok oyuncu var. 1911 Çerkezköyspor olarak Pazartesi gününe kadar birkaç transferi daha sonuçlandırmak istiyoruz. Önümüzdeki hafta anlaştığımız bir çok oyuncu ile sözleşme imzalayacağız. Bu sezon iddialı bir takım kurmak için kolları sıvadık. Taraftarlarımız hiç şüphe etmesinler, bu sezon iddialı bir takım izleyecekler” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10