Gönülverenler Optimed Hastanesiyle indirim anlaşması imzaladı

Çerkezköy'e Gönülverenler Derneği yönetimi İrmet Hospital'den sonra önceki gün de Özel Optimed Hastanesi ile indirim anlaşması imzaladı.

Çerkezköy 16.07.2017 22:26:00 0
Gönülverenler Optimed Hastanesiyle indirim anlaşması imzaladı

ÜYELERİMİZ SAĞLIKTAN AYRICALIKLI YARARLANACAK

 

Özel Optimed Hastanesi’nde imzalanan indirim anlaşması protokol imza töreninde konuşan Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay; “Dernek üyelerimizin sağlık alanında indirimli sağlık hizmetlerinden ayrıcalıklı yararlanmaları için ilçemizde faaliyet gösteren özel hastanelerimizle indirim anlaşması yapıyoruz. Birkaç gün önce İrmet Hospital ile bugün de Optimed Hastanesi ile indirim anlaşması yapıyoruz. Yapılan bu indirim anlaşması ile dernek üyelerimiz ve birinci derecedeki yakınları indirimli ve ayrıcalıklı olarak Optimed Hastanesi’nden yararlanacaklar. Bizlere bu imkanı tanıyan Optimed Hastanesi yönetimine ve Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan’a çok teşekkür ediyoruz. İndirim anlaşmasının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

İNSANLARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

 

Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan da “İnsanlarımızın sağlığı bizim için önemlidir. Bölgemiz insanlarına en iyi şekilde hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Aynı zamanda yurtdışından gelen vatandaşlara da sağlık turizmi ile sağlık hizmeti veriyoruz. Sivil toplum kuruluşları üyelerimizin sağlık hizmetlerinden indirimli ve ayrıcalıklı olarak yararlanmaları için bugün de Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği ile indirim anlaşması protokolü imzalıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

 

ANLAŞMAYA ÇALIŞKAN VE AKAY İMZA ALTINA ALDI

 

Yapılan konuşmaların ardından indirim anlaşması protokolüne Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay ve Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan imzaladı. İmza töreninde Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği yönetim Kurulu üyeleri İnci Engirli, Gülnur Kocaçınar, Namık Aydın, Optimed Kurumsal Pazarlama Sorumluları Nagihan Aktaş ve Metin Demirtaş’ta hazır bulundu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10