Albayrak'tan Çerkezköy Kapaklı Saray Ergene turu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköyde gerçekleştirilen yatırım ve projeleri yerinde inceledi. Albayrak incelemelerin ardından Kapaklı, Saray ve Ergene'deki vatandaşlarla bir a

Tekirdağ 16.07.2017 22:40:00 0
Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy’de yapımı devam eden Kavakdere ıslah çalışmalarını, Kentpark sahasını, Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan Tepe Piknik Park alanında incelemelerde bulundu. Burada vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ halkı için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a hem çalışmalarından hem de ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

 

"KIZILPINAR’DA İNCELEMELERDE BULUNDU"

 

Başkan Kadir Albayrak daha sonra Çerkezköy'ün Kızılpınar Mahallesi'ne geçerek buradaki asfaltlama işlemi tamamlanan İstiklal ve Osmanlı Caddeleri, Hacı Yakup Sokağı ile bağlantı yollarında  incelemelerde bulundu. Başkan Albayrak burada yaptığı açıklamada vatandaşlara sabır ve iyi niyetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Kadir Albayrak ayrıca Çerkezköy İtfaiye İstasyonunu ziyaret edip çalışanlarına iyi mesailer diledi. Burada incelemeleri tamamlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Kapaklı, Saray ve Ergene ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

 

‘’HER ŞEY DAHA MUTLU BİR TEKİRDAĞ İÇİN’’

 

Başkan Kadir Albayrak, Saray'ın Göçerler, Beyazköy, Kurtdere, Çukuryurt, Ergene'nin Vakıflar, Karamehmet ve Bakırca mahalleleri ile Kapaklı İlçesini ziyaret ederek burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği yatırım ve projeler hakkında kendilerine bilgi veren Başkan Albayrak  "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak söz verdiğimiz tüm projeler yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz. Her şey daha mutlu bir Tekirdağ için." dedi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a ilçelerine yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti.  Başkan Kadir Albayrak ayrıca Saray İlçesinde TESKİ personeli ile de bir araya gelerek iyi mesailer diledi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10