Kaymakam iade-i ziyarette bulundu

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği'ne iade-i ziyarette bulundu.

Çerkezköy 17.07.2017 20:31:00 0
Kaymakam iade-i ziyarette bulundu

Ziyarete Türkiye Muharip Gaziler Kapaklı temsilcisi İbrahim Demirtaş ile birlikte gelen Kaymakam Yüzer’i gaziler, temsilcilik binası önünde karşıladı.

 

YARLIGAN ZİYARET İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ziyarette yaptığı konuşmada, “Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciği’mize yaptığınız ziyaret nedeniyle şahsım ve gazi arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Bu temsilciliği kurarken iki arkadaş yola çıktık ve özverili çalışmalarımızla bugünlere geldik. Şuan bulunduğumuz yer küçük. Burayı büyütmeyi hedefliyoruz. Mevcut yerimizi de müze haline getirmeyi düşünüyoruz. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliği’nin de kurulmasına destek verdik. Daha önce Genel Başkan’ımıza Kapaklı’nın yeni ilçe olması nedeniyle, oraya Gaziler derneği kurulması yönünde bir talebim oldu. Ancak, Genel başkanımız neden Çerkezköy’e istemiyorsun da Kapaklı’ya kurulmasını istiyorsun? Diye sordu. Ben de dernek kurulması için 100’ün üzerinde üyeye sahip olunması gerekiyormuş. İleride bu gerçekleşecek ve temsilciliğimizi derneğe kavuşturacağız. Biz Çerkezköy ve Kapaklı temsilciliği olarak her zaman birlik ve beraberlik içindeyiz. Yapacağımız etkinlik programlarımız da birlikte gerçekleştirme ye özen gösteriyoruz” dedi.

 

‘’GAZİLERİMİZİ HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ’’

 

Kapaklı kaymakamı Mehmet Yüzer, gazilere her zaman destek verdiklerini ve iki ilçe temsilciliğinin birlik içinde çalışmasının ise çok olumlu ve güzel durum olduğunu belirtti. Kaymakam Yüzer; “Biz her zaman gazilerimizin yanındayız ve onlara katkı ve desteğimizi veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Çerkezköy, bizim abi kentimiz ve Kapaklı olarak bizim de burada olan yatırımların ilçemizde kurulması için çalışıyoruz. Çerkezköy ve Kapaklı Organize sanayi bölgelerinde bugün 80 binin üzerinde bir çalışan var. Bu iki ilçemiz devamlı göç alıyor ve nüfusları da artmaya devam ediyor. Her iki ilçemiz de bugün birçok ilden çok daha büyük kentler ve resmi nüfuslarının dışında da kayıt dışı nüfusları var. Kapaklı ve Çerkezköy’ün çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bizlerde bu yönde elimizden geleni yapıyoruz. Abi Kentimiz Çerkezköy, Gaziler Temsilciliğinin Kapaklı’ya Gaziler Temsilciliği kurulmasında verdiği destek için de sizlere teşekkür ediyoruz. Kapaklı’da Gaziler Temsilciliğinin dışında da tüm kurumların olması lazım. Bu konuda da gereği yapılacaktır. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliği’nin açılışını 15 Temmuz’da yapmamızın nedeni o gün anlamlı bir gün olması idi. Bu nedenle 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler günü yıl dönümünde yaptık” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10