Devlet Hastanesi'nde göçük meydana geldi

Sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde asma katın çökmesine neden oldu. Asma katın çöküşü esnasında büyük bir kargaşa yaşanırken, şans

Çerkezköy 18.07.2017 12:05:00 0
Devlet Hastanesi

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yoğun yağışın ardından asma tavanda çökme meydana geldi. Olay esnasında tavanın etrafında kimsenin bulunmaması olası bir facianın önüne geçerken, hastane yönetimi açıklama yapmaktan çekindi. Diğer yandan hastanenin bodrum katını sular basarken, poliklinikler ve ameliyathaneler hizmete kapatıldı.

ÇÖKME BİRİKEN SUDAN MEYDANA GELDİ

Yaşanan çökme olayının ardından yüzlerce hasta mağdur oldu. Çatıdan sızan sular bodrum katları da sular altında bırakırken, morg kısmı da suyla doldu. Hastane bahçesinde oluşan suyu belediyeye bağlı birimler tarafından boşaltıldı. Hastanede incelemelerde bulunan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, hastane çıkışında Çerkezköy Haber’e yaptığı açıklamada, “Bir yaralımız yok. Devlet Hastanemizde çatımız yok terasımız var. Yağıştan dolayı terasımızda su birikmesinden dolayı 2’nci katın asma tavanın da çökme oluştu ve alt katlara da su sızdı” dedi.

YARIN NORMALE DÖNECEK

Çökme olayının ardından poliklinikleri hizmete kapattıklarını belirten Kaymakam Abban, “Doktorlarımız görevlerin başında ve servislerimiz acil kısmında hizmet vermeye devam ediyor. Yarın itibariyle hastanemiz normal seyrine dönecek” ifadelerini kullandı. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN – Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10