Başsavcı ailesinin acı günü

Çerkezköy Belediye Zabıta Amiri Ferit Başsavcı'nın ağabeyi Güngör Başsavcı (58) geçirdiği kalp krizi sonunda yaşamını yitirdi.

Çerkezköy 20.07.2017 21:17:00 0
Başsavcı ailesinin acı günü

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Aksu iplik dokuma fabrikasında yıllarca birim şefliği yaptıktan sonra emekli olan Güngör Başsavcı, emekli olduktan bir süre sonra da Poşetsan fabrikasında çalışmaya başladı. Önceki gün evinde kalp krizi geçirerek vefat eden Güngör Başsavcı Hilmi adında bir erkek ve Selin adında bir kız olmak üzere iki çoçuk babası idi.

 

İSTASYON MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

 

Merhum Güngör Başsavcı dün Osmanlı Camii’nde öğle namazını müteakip, Çerkezköy İlçe Müftüsü Vehbi Veli Bardakçı tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, gözyaşları arasında İstasyon Mezarlığı’ndaki aile kabristanına dualarla defnedildi. Cenaze töreninde taziyeleri Çerkezköy Belediye Zabıta Amiri Ferit Başsavcı ve Güngör Başsavcı’nın oğlu Hilmi Başsavcı kabul etti.

 

CENAZE TÖRENİNE KATILIM YOĞUN OLDU

 

Merhum Ferit Başsavcı’nın  Osmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazında Çerkezköy Belediye Başkan yardımcıları İmdat Özgör, Enver Bayram, Belediye Meclisi yeni ve eski üyeleri, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Uğur Erem, Aksu ve Poşetsan çalışanları ile Güngör Başsavcı ile uzun yıllar Aksu’da birlikte çalıştığı mesai arkadaşları, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, Çerkezköy belediyesi emekli Zabıta Müdürü Mümin Kolar, Çerkezköy’e Gönül verenler Derneği Başkanı Murat Akay, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, eski oda başkanı Yaşar Kuş, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, esnaflar, siyasi parti temsilcileri, STK yöneticileri, Çerkezköy Doğanspor Kulübü yönetimi, Başsavcı ailesinin yakınları ve dostları ile kalabalık bir vatandaş kitlesi hazır bulundu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10