Tekirdağ'dan 16 Firma 'Türkiye'nin ikinci 500 Sanayici Kuruluşu' listesinde

Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayici Kuruluşu'nun 2016 yılı raporu sonuçları açıklandı.

Tekirdağ 21.07.2017 21:31:00 0
Tekirdağ

Açıklanan sonuçlara göre, Tekirdağ’dan toplam 16 firma üretimden net satışlara göre ‘Türkiye’nin ikinci 500 büyük sanayici kuruluşu’ arasında yer aldı. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren 16 Tekirdağlı firmayı başarılarından dolayı kutladı.

 

‘’DURMADAN ÇALIŞMAYA ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

 

Başkan Günay yaptığı açıklamada, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayici Kuruluşu arasına girerek Tekirdağ’ı gururlandıran 16 firmayı başarılarından dolayı kutladığını söyledi.  Dünyanın dört bir tarafından yaşanan onca sıkıntıya rağmen hiç durmadan, yılmadan hedeflerini büyüterek üretimlerini sürdüren müteşebbislerin başarılarını, “Takdire şayan” olarak nitelendiren Günay, “Ülke olarak önemli bir coğrafyadayız. Üstümüze oynanan oyunları görüyoruz. Ama biz, ülkemiz için durmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Yeter ki; birlik ve beraberliğimizin kıymetini aklımızdan çıkarmayarak omuz omuza verelim. Yeter ki; birbirimizi sevelim, birbirimize inanıp, güvenelim” dedi.

 

‘’KİM İŞ AŞ VERİYORSA ONA MİNNETTARIZ’’

 

Sanayiciliğin, üretimin, istihdam sağlamanın kolay olmadığını ifade eden Günay, “Tüm zorluklara ve olumsuzluklara rağmen ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasına kim bir çivi çakıyorsa, kim bir taş üzerine bir taş koyuyorsa, kim aş, iş veriyorsa ona minnettarız. Yeter ki; sanayicimiz desteklensin ve önü açılsın. Bu yönde hükümetimizin de attığı adımları önemsiyoruz ve destekliyoruz. Bir yıllık sürece baktığımızda tüm olumsuzluklara rağmen başarılı bir dönem geçirdiğimiz görüyoruz. Bu vesileyle bizlere bu sevinci yaşatan firmalarımızı ve çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10