Optimed 10. Yılını Coşkuyla kutladı

Çerkezköy'de 10 yıl önce faaliyete geçen ve yurt içi, yurt dışı sağlık hizmeti sağlayan Özel Optimed Hastanesi 10. Kuruluş yıldönümünü, Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları yanın

Çerkezköy 23.07.2017 21:15:00 0
Optimed 10. Yılını Coşkuyla kutladı

Optimed Hastanesi’nin dün 14.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşen 10. Kuruluş yıldönümü pikniğinde Özel Optimed Hastanesi ve Optimed Çorlu Tıp Merkezi doktorları, hastane çalışanları ve Tıp merkezi çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.

 

‘’YURT DIŞINA DA SAĞLIK HİZMETİ VEREN HASTANEYİZ’’

 

Optimed Hastanesi’nin 10. Yıl kuruluş etkinliği kapsamında düzenlenen pikniğinde konuşan Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, “Özel Optimed Hastanesi olarak ilk hizmete girdiğimiz yıldan bu yana hedeflerimiz doğrultusunda büyüyerek, bölgemiz insanlarına olduğu gibi yurt içi ve yurt dışına en iyi şekilde sağlık hizmeti verme hedefimizi gerçekleştirdik. Bu konuda gerek hekimlerimiz, gerek sağlık personelimiz ve hastane çalışanlarımızın özverili çalışmalarında katkıları büyük ve bu nedenle Optimed hastanemiz ve Optimed Çorlu Tıp merkezimiz bünyesinde görev yapan hekimlerimize, sağlık personelimize ve tüm bu kuruluşlarımızda görev yapan personellerimize kurumum adına özverili çalışmaları için çok teşekkür ediyorum. Tam bir kurumsallık ilkesi içinde çalışan Optimed ailesi, her geçen gün büyümekte ve yakında da Çerkezköy ve Çorlu’dan sonra hizmete girecek olan Optimed Kapaklı hastanemiz ile Optimed ailesi çok daha büyüyecek ve her zaman olduğu gibi en iyi şekilde sağlık hizmeti vermeye devam edecek. Optimed Hastanesi sağlık turizmi konusunda da ülkemize katkı sağlamaya başlayan önemli bir sağlık kuruluşu olma yolunda da hızla ilerlemekte olması, bizleri mutlu etmektedir. Optimed ailesi, bölgemizde sağlıkta en büyük aile olma yolunda da ilerlemektedir. Bizleri, bugünlere getiren de ekip çalışmasıdır ve bundan böylede bu aynı şekildeki kararlılıkla devam edecektir. Bu yıl 10. Kuruluş yılımızı değerli Optimed ailesi bireyleriyle bir arada birlikte kutlamaktan son derece mutluyuz. 10. yıl kutlama etkinliğimiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu pikniğe katılımınızdan dolayı da şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ediyor, herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

 

‘’HEDEFLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK’’

 

Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan yaptığı konuşmada 10 yıl önce hastane açılışında belirttiği gibi hedefleri olan ve daha iyi yerlere gelerek tüm bölge halkına yurt içi ve yurt dışı sağlık hizmeti veren bir hastane olmayı hedeflediklerini hatırlatarak şunları söyledi. Arslan; “Öncelikle 10. yıl pikniğimize katılımlarınız için tüm Optimed ailesi bireylerine, şahsım ve tüm yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum. Özel Optimed Hastanesi olarak, bundan 10 yıl önce kurulurken birçok hedeflerimiz vardı. Ama en önemlisi hedeflerimizden biri ailemizin bir parçası olmaktan mutluluk duyacak, güler yüzle hizmet edecek ekip bütünlüğü içinde çalışacak bireylerle birlikte bu yolda devam etmekti. Başarı ancak bilgili, deneyimli, güler yüzlü, samimi ve işini seven bir ekiple olurdu. Optimed olarak böyle bir ekibe sahip olduğumuz için şahsım ve kurumum adına şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Bugüne kadar hedeflediğimiz ve gerçekleştirdiğimiz her başarıda sizlerin payı var. Ekip çalışmasına olan inancımız, sizlerinde bu inancı yanıltmadan yanımızda yer almanız bizi bugünlere getirdi. Optimed ailesi olarak, her geçen gün birlikte büyüyor ve sağlık sektöründe insan sağlığına en yüksek kalitede hizmet vermeye devam ediyoruz. Özel Optimed Hastanesi olarak Çerkezköy ve Çorlu Cerrahi Tıp Merkezi ile aynı zamanla büyük bir aile olduk. Çok yakında açılacak olan Özel Optimed Kapaklı Hastanesi ile de daha da büyük bir aile olacağız. Burada olan olmayan tüm yönetim kadrosuna, hekimlerimize, sağlık çalışanlarımıza ve personelimize teşekkürlerimi şahsım ve kurumumuz adına sunarım” dedi.

 

10.YIL KUTLAMA PİKNİĞİNDE ÇEŞİTLİ YARIŞMALAR DÜZENLENDİ

 

Yapılan konuşmaların ardından Optimed Hastanesi’nin kuruluşundan bu yana görev yapan hekimlere, sağlık çalışanlarına ve personele plaket verildi. Ardından gerçekleştirilen halat çekme, sandalye kapma ve çuval yarışmaları gibi çeşitli ödüllü yarışmalar gerçekleştirildi. Yarışmalarda ilk üçe giren yarışmacılara hediyeler verildi. Çuval yarışmasında Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan’ın da yer alması hastane çalışanları tarafından alkışlarla karşılandı. 10 yıl kuruluş etkinliği kapsamında düzenlenen piknikte gün boyu  halaylar çekerek, çeşitli oyunlar oynayan Optimed ailesi fertleri doyasıya eğlenmenin ve iyi bir gün geçirmenin keyfi içinde evlerine mutlu bir şekilde döndüler.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10